Gas- og brændeovne

Velkommen til Harald Nyborgs flotte udvalg af gas- og brændeovne. Her skal du nok finde lige den ovn, du drømmer om – måske er det den klassiske brændeovn eller en topmoderne brændeovn, der kan tænde din flamme? Du finder også forskellige biopejse i vores sortiment – eksempelvis den u-formede model med flammeslukker. Det kan dog være, at det er den stilrene el-pejs med mulighed for farveskift, der er dit største ønske. Du har ligeledes mulighed for at se nærmere på den termostatstyrede petroleumsovn med timer, væltesikring og børnesikring. Vi forhandler derudover varer som kaminovnen, der nemt kan flyttes rundt og varmeovnen til standard gasdåser, ligesom du er kommet til det rette sted, hvis du søger gasovnen på hjul med varmeblæser og vælteafbryder.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (1)
  • (2)
  • (2)
Farve
  • (1)
  • (1)
Materiale
  • (1)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 7 af 7 total
Du har set 7 af 7

Alt i gas- og brændeovne – og andre varmekilder til hjemmet

Skal stuen have et særligt hyggeligt og indbydende skær? Eller mangler du ekstra opvarmning i hjemmet? I begge tilfælde er du kommet til det rette sted. Vi forhandler flere forskellige varmekilder her i vores udvalg af gasovne, brændeovne og mere, så der er god sandsynlighed for, at der er et produkt, der matcher netop dine ønsker og dine behov. Det kan meget vel være, at vi har lige den biopejs, laserovn, gasovn eller brændeovn, som du savner. Det er bare at tage et kig på vores forskellige varmekilder – så er du et skridt tættere på at finde den model, som du vil få mest glæde og gavn af. Se nærmere på alt fra gasovnen med høj termisk effektivitet til den klassiske brændeovn, som giver stemningsfuldt liv med sine knitrende flammer og lysspillet herfra.

Find en gas- eller brændeovn her og få flere fordele

Er der noget mere trygt og hyggeligt end en brændeovn, der dekorerer stuen med det smukkeste skær? Tænd f.eks. brændeovnen når du samler familie og venner, eller når du slapper af i sofaen med en kop te eller et glas rødvin. Du kan også overveje en af de fine biopejse, som ligeledes er med til at skabe atmosfære og hygge med sine flammer. Biopejsen udmærker sig også ved nemt at kunne skifte placering i hjemmet eller tages med, hvis du skal flytte. Men vores udvalg her på siden rummer mere end stemningsgivere. Hvis du eksempelvis mangler supplerende varme i udestuen eller garagen, vil du måske foretrække en af vores praktiske gasovne? Når du har fundet det produkt, der passer dig bedst, kan du snart komme videre med projekt-gasovn, brændeovn eller lignende – for vi sender din varmekilde afsted med lynets hast. Hos Harald Nyborg har vi et godt øje til lave priser. Find den perfekte gasovn, brændeovn eller lignende her og få flere fordele.