Katte- og hundedøre

Velkommen til Harald Nyborgs udvalg af katte- og hundedøre. Her kan du eksempelvis se nærmere på den flotte kattedør med hvid ramme og transparent dør – denne model har 4 vejs lås. Måske er det lige den dør, der kan gøre livet lidt mere simpelt for dig og din kat? Vi er også leveringsdygtige i magnetlemmen, som har ekstra skydelåge indvendig. Lemmen er nem og enkel at montere. Denne variant kan både bruges af katte og små hunde. Inden længe slipper du for at rejse dig midt i aftensmaden, fordi katten – som du ellers lige har lukket ind – vil ud igen. Du kan også glæde dig ved tanken om, at din hund eller kat selv kan gå ind og ud, mens du er på arbejde.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Farve
  • (3)
Materiale
  • (1)
Størrelse
  • (1)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

Vores katte- og hundedøre gør livet mere simpelt

Søger du en kattedør eller hundedør i topkvalitet? Indstil bare søgningen. Med vores effektive katte- og hundedøre kan livet hurtigt blive mere simpelt. Eksempel: Mange vil sikkert kunne genkende den situation, at man netop har sat sig godt til rette i sofaen med en film eller lignende, og så lyder der et miav. Og et til. Katten vil ud, og så må du forlade den bløde sofa. Med en kattedør fra os kan du undgå denne type situationer. Et andet eksempel: Indimellem er hunde og katte alene hjemme i mange timer ad gangen. Det kan være i forbindelse med arbejde eller besøg hos venner og familie. Så gør det godt at vide, at vores elskede kæledyr selv kan gå ind og ud, takket være en praktisk dør.

Katte- og hundedøre med flere fordele

Harald Nyborgs katte- og hundedøre er også en fordel, hvis du har travlt derhjemme. Det kan f.eks. være, når du står midt i madlavning eller lignende. Du slipper for pludselig at høre din firbenede ven skrabe på døren, så du må afbryde det, du er i gang med. Vores katte- og hundedøre giver dig en frihed, der kan afhjælpe frustrationer og bekymringer i mange situationer. Når du køber hundedøre og kattedøre hos os, kan du desuden se frem til dejligt lave priser og hurtig levering. Når først du har truffet beslutningen om, at du vil have en dør til din hund eller kat, vil du sikkert gerne videre i processen så snart som muligt. Så er det bare at bestille døren her – til en fornuftig pris.