Gaming PC, tablets og spil

Hos Harald Nyborg har vi et bredt sortiment af gaming PC, tablets, konsoller og spil samt andre former for gaming tilbehør og udstyr. Her på siden finder du blandt andet fantastiske computere i smarte designs med RGB-lys og ydermere finder du tablets, konsoller og spil, som vil gøre ethvert gamerhjerte glad. Se det billige udvalg her på siden.

Læs mere
produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad er forskellen på en gaming PC og en almindelig PC?
    Forskellen på en gaming PC og en almindelig PC er stor. En Gaming PC har et kraftigere og bedre grafikkort samt en hurtigere processor og harddisk, end en almindelig PC har.
  2. Hvilken gaming PC skal jeg købe?
    Hos Harald Nyborg forhandler vi de populære Fourze Gaming computere, som er et sikkert hit blandt gamere. Disse Gaming computere ligger i forskellige prislejer og har dermed også forskellige styrker. Som nybegynder eller hyggespiller kan man roligt starte ud med en computer i den lave prisklasse.

PC, konsol og spil til gaming

Når det kommer til gaming er en god PC, spillekonsol eller tablet uundværlig, hvis du vil have muligheden for at spille et væld af forskellige og sjove spil. Hos Harald Nyborg forhandler vi både fede PC'er, spillekonsoller og sjove spil til gamere, der holder af at fordybe sig i timevis af sjov og spænding. Alle vores konsolspil er lavet specielt til den givne konsol, og vores computere er både smarte at se på og har en stærk ydeevne hvilket betyder, at det hele bare spiller. Hvis du dog lige skal toppe den optimale gameroplevelse, skal du tage et kig på vores udvalg af seje gamerstole, så du altså kan sidde fantastisk godt imens du gamer, samt vores mus og tastaturer, der kan optimere dit gamerniveau.

Tablets til gode priser

Tablets har fundet vej til mange danske hjem, da det er et fantastisk brugbart apparat, der både kan give glæde til en hyggelig filmaften på sofaen men også til praktiske gøremål. Hos Harald Nyborg forhandler vi tablets til lave og gode priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. På de fleste af vores tablets er det muligt at tilslutte eksempelvis Mikro-USB og Micro SD-kort, og desuden forhandler vi også diverse gadgets til din tablet som eksempelvis Chromecasts og høretelefoner. Uanset hvilken variant du vælger, får du et fleksibelt stykke elektronik, som er nemt at transportere på grund af sin størrelse og vægt.