• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Snerydning

Hos Harald Nyborg finder du et udvalg af redskaber til snerydning. Vores sortiment omfatter blandt andet sneskrabere og sneskovle til fortove, indkørsler og øvrige udendørsarealer, samt sneskovle til bilen.

Læs mere
Filtrér søgning
Farve
  • (1)
Materiale
  • (1)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 1 af 1 total
Du har set 1 af 1

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvornår skal man fjerne sne fra sit fortov?
    Hvis dit fortov ligger ud til en offentlig vej så skal du sørge for snerydning og glatførebekæmpelse. Du skal sørge for at der er ryddet for sne og saltet eller gruset mellem kl. 7 og 22 i hverdage og mellem kl. 8 og 22 i weekenden. Hvis du er væk fra din bolig, fordi du eksempelvis er på arbejde, behøver du ikke at køre hjem fra arbejde for at rydde sne. Du skal blot sørge for at gøre det som det første, når du kommer hjem.
  2. Hvad skal jeg fjerne af sne og is?
    Som grundejer er dit ansvar at sikre at skraldemanden, postbuddet og andre besøgende kan komme til og fra din bolig uden fare for at komme til skade. Du skal derfor rydde sne og salte eller gruse på fortov, indkørsel, gangarealer og eventuelle trapper.

Sneskovle til snerydning

Vinteren bringer jævnligt smukke sneklædte landskaber med sig, men som husejer også lidt ekstra arbejde. En god sneskovl er en god investering, da den er meget mere effektivt til at fjerne sne med end en normal skovl. Med sneskovlen vil du langt hurtigere kunne rydde indkørsel eller fortovet for sne. Du vil også opleve, at det er langt mindre anstrengende at bruge en sneskovl, fremfor en almindelig skovl eller kost.

Se også vores udvalg af praktiske saltspredere her.