• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
Fiskegrej

Så skal der fiskes!

Fiskegrej – opdater grejboksen til put and take og kystfiskeri


Så er det tid til at opdatere grejboksen og måske anskaffe en ny lækker fiskestang og et slidstærkt effektivt hjul. For det gode grej gør jo fornøjelsen endnu større. Både når du fisker havørred i forårsmånederne, og når du går efter andre fangster langs kysten eller i put and take.


TIP: Perfekt til forårets ørredfiskeri - Omura forårsbokssæt med gummidyr og kroge.


Fiskegrej - har du alt til put and take og kystfiskeri?

Her får du tjeklisten, så du kan se på nyheder og få opdateret beholdningen af det gode endegrej og den madding, du allerede véd virker og skal have testet i år.


​​​​
… og husk lige et par åndbare waders i kraftig 3-lags konstruktion. Dem bliver du glad for. Fås i flere størrelser.


Fiskestænger - se 2023-sæsonens stærke nyheder

Tjek vores stærke 2023-nyheder indenfor fiskestænger og hjul. Vores indkøbere har været tidligt ude og allerede gjort et par imponerende gode fangster:
​​​​​​  


Put and take i foråret - tre gode råd


  • Vælg den rigtige tid på dagen. Fisk i put and take søer er ofte mere aktive i de tidlige morgentimer og sidst på eftermiddagen. Så vær opmærksom på fiskene spisetider, og planlæg din fisketur derefter.


  • Brug den rigtige agn. Nogle typer agn fungerer bedre i foråret end andre. Prøv agn som powerbait, regnorme eller maggot, som er kendt for at være effektive i lave vandtemperaturer.


  • Varier din fisketeknik. Fiskene i put and take søer kan være vant til at den samme type agn og fisketeknik. Derfor er det en god ide at variere din fisketeknik. Prøv f.eks. at skifte mellem at spinne eller trække langsomt, eller prøv at fiske med forskellige typer agn for at se, hvad der fungerer bedst på dagen. Husk også at justere din dybde, afhængigt af hvor fiskene befinder sig i søen.


TIP: Find dit nye hjul til put and take.


Kystfiskeri for lystfiskere i foråret - tre gode råd


  • Vælg de rigtige steder. For at øge dine chancer for en god fangst, skal du vælge de rigtige steder. I foråret kan det være en god ide at fiske i områder med strøm, som f.eks. flodmundinger, revler og kanaler. Det er alle sammen områder, der tiltrækker fisk, fordi de fungerer som føde- og gydepladser.


  • Brug det rigtige udstyr og agn. Når du fisker i kystnære farvande, er det vigtigt at bruge det rigtige udstyr. Brug en stang, der er lang nok til at kaste ud over de steder, hvor fiskene befinder sig. Brug også den rigtige agn eller lokkemad. I foråret kan fiskene være særligt tiltrukket af agn som rejer, sandorm eller småfisk.


  • Vær tålmodig og prøv forskellige teknikker. Kystfiskeri er en dejlig naturoplevelse, men det er også en aktivitet, der kræver stor tålmodighed. Prøv forskellige teknikker og varier din agn eller lokkemad, indtil du finder den rigtige kombination. Husk også at være opmærksom på tidevandet og vejrforholdene, det er faktorer som påvirker fiskens aktivitetsniveau og adfærd.


TIP: Find dit nye hjul til kystnært fiskeri.


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg

Udover fiskestænger, fiskehjul, endegrej og madding har vi blandt andet også fiskeliner, grejæsker, fangstnet, stangholdere og mange andre ting til en god fangst