• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Find smart campingudstyr til ferien

Har du husket det hele til campingvogn og telt?


Telttur

Hvad er det godt at have med på camping? Om det bedste udstyr er en god og blød luftmadras, en engangsgrill eller smarte transportable borde og stole kommer an på, om du tager afsted i med familien i campingvogn eller i stort telt med flere rum og plads til masser af smart udstyr til campingbrug.

Campinglivet har mange glæder, og med det rigtige campingudstyr er det bare at tage afsted. Måske planlægger du den mere enkle telttur, hvor du selv skal bære det meste. Og så skal udstyret jo være så let og overskueligt som muligt.


Camping er frihed og fællesskab

Ud i blå og grønne. Alene eller sammen med andre i et lille telt der er nemt at sætte op. Ud til oplevelser med naturen for dig selv eller med nye midlertidige naboer helt tæt på. Campingferie er frihed, fleksibilitet, fællesskab, samvær og (til juniorafdelingen) nye legekammerater på campingpladsen.

Telttur

TIP: Blød og lun campingtur. Luftmadrasser / liggeunderlag / soveposer – du skal selvfølgelig ligge godt i teltet, i campingvognen eller måske under åben stjernehimmel?   

Find det rigtige campingudstyr

Et ekstra rum til campingvognen er guld værd


  • Fortelt til campingvognen. Alle der har prøvet at bo i campingvogn ved, at det er både hyggeligt og praktisk med et fortelt som ekstra rum.

  • Rejsefortelt. Hører du til dem, der bare tager et par dage hvert sted, og så rykker videre til nye eventyr, er et rejsefortelt den oplagte løsning. Det er nemlig lynhurtige at slå op og tage ned.

  • Opbevaringstelt. En elegant og mindre pladskrævende rumløsning er et lille smart opbevaringstelt til alt det campingudstyr, der ellers ligger i vejen.

Campingudstyr der giver varme og holder dig tør


Campinglivet er bedst, når alle har det varmt og tørt. En god varmeovn (BEMÆRK: Gasovne må ikke bruges i campingvognen, kun på steder med god udluftning) kan være rigtig god i forteltet i forårs- og efterårssæsonen, med kølige aftener og nætter.


Sommervejret kan man jo aldrig helt regne med. Så husk også regntøj og gummistøvler/termostøvler i de rigtige størrelser til alle.

Husk grillhyggen på campingturen


Grill og camping hører sammen. Det er ultimativ hygge at kunne sætte sig under åben himmel en sommeraften med lidt godt på grillen. Og det er jo det, campinglivet går ud på: Hyggelig, afslappet samvær med familie, venner og andre de campister. Omkring en god campinggrill.


Der er flere størrelser og modeller at vælge imellem, når du skal finde en god grill til campingturen:


  • Handy gaskuglegrill – kan både stå på jorden og på bordet, og så er den nem at transportere


  • Smart lille bordgrill – med robust grillkammer, låseklips, håndtag og to rustfri stålbrændere til gas. Kan både grille direkte og indirekte alt efter, hvad der passer bedst.


  • Gasgrill med stegeplade – så bliver det ikke meget smartere: Kan flyttes, selv om den er 280-300°C indeni, fordi varmekilden er isoleret i midten.

​​​​​​​


Du kan også få transportable gasblus og gaskogeplader som supplement til grillen eller til madlavning på teltturen.

TIP: Smart Campingtoilet og tilbehør - med manuel udskylning.

Campingtelte

Campingtelte i alle størrelser


Der var engang, hvor man bare kunne sætte sig til rette i græsset og være sikker på at få sig et godt grin, når nogen skulle i gang med at fumle med væltende teltstænger og drilske oversejl for at få teltet til at stå.


Telte der er nemme at slå op

I dag går det meget nemmere. De nye iglo-telte er utrolig lette at slå op. Selv store familietelte har nu buede og krydsende fiberstænger, der gør det nemt at opstille og nedtage.


Se også hvor du kan overnatte i naturen i telt eller shelter her.

Telte i forskellige størrelser

Vælg telt efter, hvor mange der skal være plads til:​​​​​​​​​​​​​​


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg