• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
Julebord

Dæk et smukt julebord  

Sådan dækker du flot op på juledugen


Et flot og kreativt pyntet julebord skaber den helt rigtige stemning til julefrokosten. Og selvfølgelig til middagen juleaften, hvor julebordet helst skal være ekstra festligt og stemningsfuldt.  


Der er mange muligheder for at sætte et personligt præg på juleborddækningen, når du inviterer gæster i december. Et godt trick er at dække et elegant julebord, hvor charmerende ældre bestik eller service er kombineret med årets nyindkøbte juleting. Eller omvendt: Din elskede julepynt omgivet af nye glas, tallerkener eller andet service.  


Her får du tre forslag, der kan give inspiration til julebordet.  


Det børnevenlige nissebord    

Her er der juledug og juleservietter på bordet, og til hver plads hører selvfølgelig en festlig dækkeserviet med nissemotiv. Mon ikke der også har listet sig et nogle søde nissepar op på julebordet? Måske er der ligefrem en hel lille juleby med lys midt i det hele.  


Julebord med guld og glimmer  

Klar til all-in på guld og glimmer i juleopdækningen? Godt, så skal julebordet pyntes: Bloklys i guld, gyldne fade og masser af julepynt i guld strøet gavmildt overalt på bordet. Sæt en fed guldstreg under temaet med bestiksæt i guld, og husk champagneglas så du kan servere gyldne bobler til at sætte gang i glimmerstemningen. En flot gylden adventslysestage eller stemningsfulde lys kan pynte midt på bordet. Tilføj selv guldspray, hvor du synes.  


Juleborddækning med naturtema  

Her det kogler, stjerner og kviste, der pynter på julebordet. Brug træfade til et par flotte hjemmelavede juledekorationer. Dæmp lyset i rummet og skab hyggestemning med  LED-lys eller stearinlys på bordet. Du kan understrege det rustikke look med flotte stentøjssæt i grøn.  


TIP: Hvordan får man stearin af dugen? Læg dugen med stearin i en plasticpose og frys ned i mindst to timer. Derefter kan du ofte fjerne stearinen ved at kradse det af (brug neglen). Vask dugen som du plejer.


Tjeklisten til julebordet   

Har du nok eller skal der nyt på julebordet i år?

Bestik / tallerkener / fade / glasskåle / dækkeservietter / juleservietter / vandkaraffel / glas til shots og snaps / ølglas / rødvinsglas / hvidvinsglas     
HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg    

Udover alt til julebordet og juleborddækningen har vi masser af flot pynt til juletræet i temaerne Rødt / Sølv / Guld og rigtig mange andre juleting.