• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-
Inventar til opbevaring på værksted

Plads til det hele

Se oprydningsguiden med tips og tricks
Kom godt i gang med at rydde op. Her får du gode råd til opbevaringsløsninger, tips til at komme i godt i gang og en overskuelig oprydningsguide i tre nemme trin.  


Et generelt råd er at starte med at sortere, smide ud, give væk og køre til genbrug. Færre ting giver mere opbevaringsplads og bedre styr på, hvor alting er i haveskuret, på reolerne, i kælderen, i sommerhuset og i garagen.


Udover orden og overblik, får du i øvrigt også bedre plads, for roderi fylder. Måske får du også skabt et par rum, vægge eller hjørner, der pludselig kan udnyttes meget bedre, fordi du finder en bedre måde at opbevare indholdet på.


TIP: Stålreoler er gode og holdbare til opbevaring, f.eks. i haveskuret, udhuset, værkstedet og kælderen.


Oprydningsguiden: Effektiv oprydning i tre trin 

 1. Lav en plan og tag et sted ad gangen. Det kan være for meget at rydde alt op på én gang. Og svært at få overblik over det hele på én gang. Lav en plan, så det f.eks. er haveskuret den ene dag, værkstedet den næste og så kælderen i weekenden efter.   

 2. Start med at skabe plads. Find alt det frem, der gemmer sig bagerst i skuffer, hylder og kasser i skuret, i garagen, i kælderen. Spørg dig selv “Hvornår har det her sidst været brugt?” Er det flere år siden, eller har det måske aldrig været pakket ud efter sidste flytning. Så er der måske tid til at skille sig af med det.

 3. Opdel tingene i kategorier. Ofte ligger den samme slags ting flere forskellige steder. Værktøj, haveting, cykeltilbehør, sengetøj eller noget helt femte spredt. Lidt tilfældigt spredt efter hvor det senest har været i brug. Hvis du samler den samme kategori ét sted, er tingene nemmere at sortere nu. Og lettere at finde igen senere.

  Og så er oprydning altid en god anledning til at overveje, om det nu også er nødvendigt at gemme det alt sammen. Især hvis du har to eller flere af de samme ting.


HUSK: Før alt kommer på plads igen. Overvej lige hvad den mest praktiske placering er i forhold til hvordan tingene bliver brugt i hverdagen. Det er jo ikke sikkert, at det er dér, hvor de plejer at stå.


​​​​​​​Overblik med værktøjsvæg og værktøjskasse
Der er ikke noget mere irriterende end værktøj, der ikke er på sin plads, når man skal bruge det. Heldigvis findes der et par smarte løsninger i kategorien værktøjsvægge og tilbehør, som gør det overskueligt og nemt at finde tingene.


 • En god værktøjskasse er guld værd, uanset om du bor i hus eller lejlighed. Har du ikke så meget værktøj, kan du have det hele samlet her.

​​​​​​​

 • Værktøjsvæg - med hulplade og flytbare kroge, så du selv kan gruppere dit værktøj og sætte det op, som du synes er mest overskueligt.

​​​​​​​

 • Boksvæg/panelbokse - 4x4 fast monterede panelbokse til opbevaring af søm, skruer, beslag og andre småting.TIP: Du kan udvide værktøjsvæggen med ekstra hulplader og ekstra værktøjskroge, hvis du har brug for mere plads end der er på standardstørrelsen  


TIP: Redskabsskur. Nogle gange er et ekstra rum i haven eller indkørslen lige præcis det der skal til. Det er også her, du kan indrette det værksted, du mangler.  


Gør oprydningen til et fælles projekt

Hvis du tænker, at oprydning er kedeligt, bliver det også kedeligt. Tænk det i stedet som noget, man kan gøre sammen, og som gerne må være både sjovt og hyggeligt.


 • Gør oprydningen til en fælles aktivitet for hele familien. Inviter eventuelt et par ekstra familiemedlemmer eller venner til at være med.
 • Sæt tid på. Sæt en alarm og se om I kan nå at blive færdige ved at være super effektive og fokuserede inden alarmen ringer.
 • Lav en fælles playliste, hvor alle der er med til at rydde op får lov at vælge lige mange numre. Hør musik og syng med.
 • Hjælp hinanden med at skrive og sætte etiketter og mærkater på opbevaringskasser og bokse. Faste pladser til tingene, gør det nemt og hurtigt at sætte på plads.
 • Spørg lige hinanden: Er der steder, et rum eller et skur, hvor det bare altid roder? Det er tegn på, at tingene her nok skal omorganiseres og opbevares lidt smartere.


TIP: Styr på haveredskaberne. Hæng dem op på redskabskroge, så de ikke står og vælter rundt.


Der findes masser af smarte opbevaringsbokse og kasser til opbevaring. Et godt tip er at opdele skuffer og skabshylder i mindre sektioner. Så får du langt bedre overblik over indhold. Sæt eventuelt et indholdsmærke på, hvis kasser og bokse ikke er gennemsigtige.


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg.

Opbevaringskasser og -kurve

Stålreoler og inventar til opbevaring på værksted