• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
Udendørs projekter

Er udstyret i orden?

Her er værktøjet til dit næste udendørs projekt


Gør-det-selv-projekter kan være en herlig ting at bruge fritiden på. Der er altid noget, der kan repareres eller friskes lidt op. Det véd alle med hus og have. Men hvis gør-det-selv skal være en fornøjelse, er det vigtigt at have det rigtige værktøj til den opgave, du planlægger at gå i gang med.


En god bore-/skruemaskine er guld værd

En 12-volts bore-/skruemaskine kan fint bruges til indendørs opgaver, hvis du f.eks. skal samle et nyt møbel eller hænge et billede op. Til udendørs opgaver vil du blive glad for de ekstra kræfter, der er i en bore-/skruemaskine på 18 volt. Hvis du skal bore mange lodrette huller i materialer, du kan spænde fast og lægge under boret, skal du bruge en søjleboremaskine.


Og så skal du selvfølgelig have de bor, som passer til det materiale, der skal bores i. Vælg mellem murbor, metalbor og træbor. Til specialopgaver kan du få et sæt med glasbor/flisebor.

Til skruemaskinen skal du bruge bits og skruer.  


Styr på savearbejdet

En elektrisk stiksav med variabel hastighed er et alsidigt og praktisk værktøj, der er forholdsvis nem at bruge. Ligesom med boret til boremaskinen er det vigtigt, at den klinge, du sætter i din stiksav passer til materialet, der skal saves i. Se udvalget af klingesæt til stiksav.


En elektrisk rundsav har en kraftig motor og er effektiv til kortere og længere lige snit. Skal du skære mange, lange snit, kan det være en god ide at anskaffe sig en bordrundsav, hvor saven er monteret med klingen opad nede i bordet. Til gør-det-selv-projekter, hvor du skal skære effektivt og præcist og i forskellige vinkler, er en kap- & geringssav helt uundværlig.     


Hældning, mål og vinkler

Selvom du måske synes, du har et godt øjemål og er skarp til at bedømme længder, bredder og vinkler, er det nok alligevel ret smart også at anskaffe sig:
​​​​​​​HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg

Udover elektriske bore-/skruemaskiner, elektriske stiksave og rundsave, måleudstyr og masser af tilbehør har vi mange andre typer værktøj til dine udendørs gør-det-selv-projekter. F.eks. værktøjstasker, nedbrydningshammer, murrillefræser, metalbeslag og meget andet. Se hele udvalget af værktøj her.

Læs kataloget med værktøj

Find værktøjet til dit byggeprojekt
Læs kataloget her
Læs kataloget med værktøj