• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 36,-
Grill og pizzaovn

Sommertid er grilltid

Sådan skaber du ekstra hygge, når I griller


Er amerikanerne mon stadig kongerne af ‘barbecue parties’, altså den afslappede aften med gæster på besøg og lidt god mad på grillen? Næ, ikke længere. En undersøgelse viste for nogle år siden, at danskerne har overhalet kuglegrillens hjemland, USA, når det gælder grillglæde. Danmark elsker grill, så her får du 5 Tip til at skabe ekstra god grillstemning (og bevare føringen).


1. Gå all-in på en cool gasgrill

Rigtige grill-fans gider ikke stå og pille med en lille grill, hvor der ikke er plads til både saftige bøffer, pølser, kylling, grønsager og hvad du ellers har på grillmenuen. Vælg en god gasgrill med plads til det hele:2. Når lysene tændes

Solcellelamper, der tænder når tusmørket breder sig, skaber ekstra hygge og stemning i haven og på terrassen. De kan stå på jorden, og de kan hænges op. Det er op til dig og din kreativitet. Prøv f.eks. med en fakkel solcellelampe med lys, der flakker som en rigtig flamme, glaskugler med solcelle LED-lys eller udsmyk dine krukker, træer og rækværk med små fine lys fra solcellelyskæder.


3. Grillmad på bålet

Et bålfad skaber stemning både før og efter middagen. Og luner når vi kommer lidt længere hen på året og aftenerne bliver køligere. Mad over bål giver dejlig røget grillsmag, og du kan kombinere kul og træbrænde alt efter, om der skal være gløder eller flammer. Se vores udvalg af bålfade og bålsteder.


4. Det rigtige grilludstyre gør det nemmere

Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan grille. Heldigvis kan du få det hele hos os:  


  • Smarte holdere til kyllingelår, hele grillkyllinger, fisk, hele stege eller hvad du nu griller.
  • Grillsæt i rustfrit stål. Slut med at få brændt fingrene - husk også grillhandsker, når du skal flytte bålfad og grillriste.
  • Digitale stegetermometre. Flere smarte modeller, der kan sikre dig, at kødet er stegt lige tilpas.


5. Sprøde pizzaer direkte fra egen ovn

Indrømmet, det er godt nok ikke grill – men sprøde og helt friskbagte pizzaer er et sikkert hit. Vores flotte pizzaovn til brænde er brandvarm og klar på en lille halv time. Skal det gå endnu hurtigere, vælger du bare en lille smart pizzaovn til gas, transportabel og klar til at modtage første bestilling på få minutter.


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg

Udover forskellige gasgrillmodeller, bålfade, grillhandsker og digitale stegetermometre har vi mange andre ting til din næste grillaften Se hele udvaglet af grill og tilbehør her og hele udvalget af solcellelamper her.