• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 44,-
Parklite

Parklite

Med vores p-skiver fra Parklite skal du ikke længere bekymre dig om parkeringsbøder. Man behøver nemlig ikke længere manuelt at indstille sin p-skive, da dette sker automatisk. Man sætter sin p-skive i forruden hvorefter den automatisk sættes, når man parkerer. Således glemmer man aldrig at sætte skiven og nedsætter derfor risikoen for at modtage bøder.

Læs mere
Filtrér søgning
Farve
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 1 af 1 total
Du har set 1 af 1

Parklite elektroniske p-skiver

På denne side finder du vores udvalg af p-skiver fra Parklite, som er det perfekte redskab til enhver bilejer. Der findes næppe den bilejer som ikke har glemt at sætte p-skiven en enkelt gang. I det tilfælde skal man enten løbe tilbage til bilen for at sætte den korrekt, eller modtage bøde. I begge tilfælde ville det være langt smartere med en p-skive fra Parklite som sætter sig selv.

Undgå bøder med elektronisk p-skive

Hvis du ofte oplever at få parkeringsbøder, skal du overveje en elektronisk p-skive. Med disse skal du ikke længere bekymre dig om hvorvidt p-skiven er sat til den rette tid. Den elektroniske p-skive sætter nemlig sig selv, og man glemmer derfor aldrig at have tiden sat korrekt. Det er smart og prisen er tilmed lav, særligt taget en parkeringsbøde i betragtning. Hvis denne p-skive fra Parklite kan hjælpe dig til at undgå blot et enkelt p-bøde er den allerede tjent hjem første gang. Så hvis du gerne vil undgå parkeringsbøder og spare tid i hverdagen, så skal du tage et kig på denne side, hvor du finder vores Parklite p-skiver.