Barn
  • Levering fra 38,-
  • Landsdækkende bytteservice

Sikkerhed

Noget af det vigtigste man kan gøre som forældre er at beskytte sit barn. De kommer let til skade, når de leger og løber rundt i huset. En særlig farlig ting, at beskytte sine børn imod er skarpe kanter. En skarp bordkant er ofte i hovedmål, eller deromkring, hvilket kan resultere i grimme ulykker. Derfor forhandler vi en masse sikkerhedsudstyr til at beskytte dit hjem. Du finder blandt andet hjørnebeskyttere, sikkerhedslåse, skuffesikringer, og sikkerhedsgitter. Særligt et sikkerhedsgitter er vigtigt, hvis man har trapper i huset. Dertil kan det også anbefales altid at have en førstehjælpskasse ved hånden, hvis der skulle ske en ulykke.

Læs mere

Sikkerhed til barnet

Det sidste du nok skal gå ned på, er sikkerheden til barnet. Der er ingen tvivl om, at det er super vigtigt at have lejligheden helgarderet, når barnet kommer. Det kan hurtigt gå galt, hvis man ikke prioriterer sikkerheden. Barnet ønsker ofte at tage på eventyr og kravle rundt. Derfor er det super vigtigt, at du har taget forholdsreglerne i brug og opsat diverse sikkerhedsprodukter, så alt er i skønneste orden. Hvis det er dit første barn, så har vi også pusle- og sovetids produkter og endda spisetids produkter, som kan være med til at gøre livet nemmere for dig.  

Stort udvalg af sikkerhedsprodukter til barnet

Når du vil købe dine sikkerhedsprodukter til barnet, er du mere end velkommen til at købe det her hos os. Vi har nemlig et kæmpe udvalg af sikkerhedsprodukter. Derfor er vi sikre på, at du kan finde de produkter, som passer dig. Det kan for eksempel være, at du leder efter en dørstopper til montering på dør, måske leder du efter skabs- og skuffelås eller måske leder du efter et dæksel til stikkontakt. Hvad end du leder efter, er vi sikre på, at vi har det i vores sortiment.