Havetraktorer og tilbehør

Har man en stor plæne eller store udendørsarealer at holde styr på, er en havetraktor det helt rette valg til at assistere med havearbejdet. Ved brug af havetraktorer eller en såkaldt ’MiniRider’ får du en yderst effektiv hjælpende hånd til vedligeholdelsen af selv meget store arealer (helt op til 3000 kvadratmeter). Det gør en kæmpe forskel, når græsset skal slås, og blandt andet MTD er leveringsdygtig i kraftfulde havetraktorer, der yder efter hensigten. Imens kan du som fører sidde komfortabelt i sædet og styre slagets gang. Når det gælder havetraktorer, så går producenterne bag dem sjældent ned på udstyr. Derfor findes der et stort tilbehørsprogram til traktorerne, som blandt andet omfatter river, påhængsvogne og opsamlere med mere.

Læs mere
produkter

Find havetraktor lige her og kom hurtigere gennem græsslåningen

Hos Harald Nyborg forhandler vi mange forskellige typer havetraktorer, så vi tror, du nok skal finde den model, du søger. Inden længe er det derfor ingen sag at overkomme selv store græsarealer. Vi har blandt andet traktorer, der er velegnede til plæner på op til 1000 m², 1500 m², 2500 m² og 3000 m², for blot at nævne nogle af de arealstørrelser, vores traktorer kan klare. Hos os finder du eksempelvis den alsidige og komfortable traktor med mange klippehøjder, lav venderadius og flere andre fordele. Du kan også se nærmere på modellen med sideudkast og det kompakte og ergonomiske design. Snart går det stærkt, når den store plæne trænger til en studsning. Hvis din have er delt op i områder, har du måske brug for en plæneklipper eller robotplæneklipper som supplement.

Den rigtige havetraktor har både en høj grad af effektivitet samt en fornuftig pris

Når du først har fået din effektive traktor hjem til den store grund, forstår du sikkert ikke, hvordan du kunne klare dig uden før. En havetraktor har en klippebredde, som er større end en plæneklippers, og desuden kører traktoren meget hurtigere. Det frigiver tid til mange andre gøremål i haven og måske også til gøremål udenfor haven. Men når du handler hos Harald Nyborg er det ikke kun tid, du sparer. Du sparer selvfølgelig også penge, takket være vores fornuftige priser. Husk også vores store udvalg af tilbehør, som giver dig masser af muligheder for at udnytte havetraktorens potentiale til lige dit behov.