Cykelholdere

Hos Harald Nyborg finder du et bredt udvalg af cykelholdere. Hvad har du brug for? Måske mangler du cykelholderen til 3 cykler, som skal med på næste cykeltur. Ellers kan du også finde modellen til 2 og til 4 cykler. Vi forholder os også til, om din bil har anhængertræk eller ej, og du finder derfor både cykelholderen til anhængertræk og uden anhængertræk. Hvis du søger en variant med vippefunktion, er det ligeledes noget vi kan klare. Med vippefunktionen har du altid hurtig og nem adgang til din bagage bag i bilen. Og nu vi er ved bagagerummet, kan du også vælge en model, der kun optager meget lidt plads, når den ligger deromme.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (10)
Farve
 • (5)
Materiale
 • (3)
 • (1)
 • (3)
 • (4)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 11 af 11 total
Du har set 11 af 11

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvornår skal jeg bruge en nummerplade til cykelholderen?
  Det er ulovligt at køre med en helt eller delvist dækket nummerplade. Derfor skal du sørge for at anskaffe en 3. nummerplade til at have udenpå din cykelholder, hvis den dækker for den eksisterende plade.
 2. Hvilken cykelholder skal jeg vælge?
  Der findes cykelholdere i mange forskellige varianter, og det er derfor vigtigt, at du køber én, som passer til den type bil du har. Der findes for eksempel både modeller til montering på anhængertræk, på bilens tag eller på bagklappen.

Cykelholdere til 3 cykler

Hvis hele familien skal på tur, er det oplagt med en stor cykelholder. Til det formål forhandler vi cykelholdere hvor du kan opbevare hele 3 cykler. De sættes bag på bilen og bliver sikkert opbevaret, også selvom der bliver transporteret hele 3 cykler. Disse holdere passer til de fleste biler og endda de fleste cykler. Derfor kan du altså opbevare både herrecyklerbørnecykler, og cykler til kvinder. Derved får du en praktisk og dynamisk måde at transportere dine cykler – og så er der ingen undskyldning for ikke at tage cyklerne med, næste gang i skal campere i telt.  

Cykelholdere i saksemodel

Et af de mest populære valg inden for cykelholdere er vores saksemodel. Med denne kan man transportere hele 2 cykler med en vægt på op til 30 kg. Selvom man ikke skulle tro det, er de endda lette at håndtere og montere på bilen, og er derfor et godt valg til kortere køreture. Hvis du skal på en længere tur, for eksempel til udlandet, kan vi i stedet anbefale en af vores andre modeller. Saksemodellen er nemlig bedst til de korte ture, hvor de gør det nemt og bekvemt at tage cyklerne ned. Så er det bare om at huske cykelhjelmen!