Invertere og omformere

Hvis man er ude på en længere køretur, kan det være praktisk at have en omformer liggende. Det smarte ved en omformer er nemlig, at man kan bruge bilens batteri til sine andre elektroniske produkter. Sidder du for eksempel med teltet i bilen, og skal på campingtur, så kan du lige nå at få opladet telefonen. Hos Harald Nyborg tilbyder vi en lang række invertere og omformere, som kan bruges til præcis dette formål. Du finder blandt andet omformere med USB stik, og med forskellige effekter på watt. Så kan du roligt køre afsted, velvidende at du altid har en stikkontakt tilgængelig, hvis du pludseligt skulle mangle strøm.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (5)
Tilslutningsindgang
  • (5)
  • (3)
Spænding (V)
  • (5)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 5 af 5 total
Du har set 5 af 5

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad er en omformer?
    En omformer er et lille apparat, som omdanner jævnstrøm til vekselstrøm. Det betyder, at du kan bruge den til at oplade elektriske enheder, som normalt ville tilsluttes en stikkontakt.
  2. Hvad er forskellen på en inverter og en omformer?
    Der er ingen forskel udover navnene. Det kan også kaldes en vekselretter.

Omformere til bilen

På denne side finder du vores store udvalg af omformere og invertere, som kan købes med forskellig watt og funktionalitet. Nogen har et enkelt udtag, mens andre har flere. Desuden kan du endda finde omformere som indeholder USB-stik, så du kan oplade telefonen, mens du bruger det andet stik til et andet formål. Mulighederne er mange, da de kan bruges i kombination med de fleste elektroniske apparater.

Bilbatteri til strømstik

Med en omformer får du muligheden for at bruge strømmen i din bil til alverdens andre formål. Det er hensigtsmæssigt, hvis man skal køre en længere tur, fordi man ofte kan mangle et udtag til strøm. Vi forhandler omformere, der gør det muligt at bruge strømmen fra din bil til at oplade telefoner eller sætte lys op. Det kan være praktisk, hvis man for eksempel er på køreferie eller på camping. Så kan du nemlig tilslutte dine campinglamper eller din elektroniske køleboks. Det betyder altså, at du altid har et udtag til rådighed, hvis du mangler strøm – i hvert fald hvis du er tæt på din bil.