Rampesæt

Hos Harald Nyborg har vi et stort udvalg af udstyr og tilbehør til din trailer, og vi forhandler et stort udvalg af rampesæt, blandt andet fra mærket Brandford. Se for eksempel vores rampesæt med en opad buet form, lavet af aluminium – hver en rampe kan bære 200 kilo, og kan bruges til at læsse tungt gods på og af din trailer. I Harald Nyborg kan du ligeledes købe et foldbart rampesæt, der kan bære op til 500 kilo. Det kan bruges til at lodse tungt gods, men kan også anvendes andre steder, eksempelvis i dit hus eller have. Vi forhandler også køreskinner til sand som kan bære over 500 kilo, og bruges til mange formål.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (1)
Materiale
  • (4)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 5 af 5 total
Du har set 5 af 5

Find din nye trailerrampe her

På denne side præsenteres du for vores brede udvalg af udstyr og tilbehør til din trailer, herunder trailerramper til forskellige behov. Et rampesæt er uvurderligt, når du skal have transporteret tungt gods op på din trailer, og de kan benyttes i mange sammenhænge, både til privatbrug og i arbejdssammenhæng. Vi tilbyder forskellige trailerramper alt efter dit behov – for eksempel kan du finde et buet rampesæt, som på grund af sin form gør det endnu lettere at flytte tungt materiale over på trailieren. Der findes også et foldbart rampesæt, som er ekstremt praktisk hvis du er meget på farten. Se alle vores modeller her på siden.

Trailerramper til forskellige behov

Når du har anskaffet dig en trailer og gerne vil have transporteret tungt materiale rundt, bør du overveje at anskaffe dig et rampesæt. Et rampesæt kan i høj grad hjælpe dig når du skal have dine genstande op på trailieren – og ned igen, for den sags skyld. Vi har flere forskellige typer af trailerramper, så du nemt kan finde den type, der passer dig. Udvalget tæller buede, lige og foldbare trailerramper, alle i forskellige størrelser, så de passer til lige den type trailer du har derhjemme. Desuden kan du på denne side også finde en køreskinne i aluminium, som er praktisk til brug i sand.