• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 34,-

Juletræslys og kunstige stearinlys

Hos Harald Nyborg elsker vi jul, og forhandler derfor en række produkter til denne årstid. Du finder blandt andet julepynt, dekorationer, og udendørs lyskæder. Men det mest ikoniske ved juletiden er nu engang juletræet, og det skal have sit juletræspynt. Mange pynter juletræet ved at sætte lys på, men stearinlys kan være en farlig affære. Derfor kan det være en god ide at udskifte sit stearinlys med kunstige juletræslys. Du kan også overveje at skifte hele juletræet ud med et kunstigt juletræ. Du kan se vores udvalg af juletræslys her på siden. 

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
 • (4)
Farve
 • (3)
 • (2)
Energikilde
 • (3)
 • (1)
Indendørs/Udendørs
 • (4)
Tæthedsklasse (IP)
 • (4)
Materiale
 • (1)
Spænding (V)
 • (1)
Vis kun varer på lager

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Kan man få juletræslys med LED?
  Ja. Præcis ligesom med alt andet lys, findes også juletræslys med LED. Dette giver lysene en længere levetid og er derfor en energivenlig løsning.
 2. Hvad skal man være opmærksom på med levende juletræslys?
  Hvis du bruger levende juletræslys er det vigtigt at huske, at lysene ikke må brænde for tæt på grannet, da det kan antænde ild i juletræet. Derudover er det en god idé at have en lille spand med vand stående tæt på, i tilfælde af at der skulle ske et uheld. Sørg i øvrigt for ikke at gå for tæt på lysene, hvis I danser om juletræet.
 3. Hvad er fordelen ved trådløse juletræslys?
  Med trådløse juletræslys undgår du at snuble over eventuelle ledninger eller at skulle holde øje med levende lys. De er derudover nemme at påsætte på juletræet.

Køb juletræslys med LED og trådløs styring

Når det kommer til juletræspynt, er det måske vigtigste tilbehør lys. Vores juletræslys er lavet i flotte designs, som meget ligner ægte stearinlys. Det er en sikker måde at have lys på træet, hvor der ikke er risiko for ildebrand. Vi anbefaler aldrig at du anvender dig af rigtige stearinlys på træet, da netop dette er hvor der sker flest ulykker i juletiden. Så benyt dig i stedet af vores udvalg af juletræslys til juletræet, som består af batteridrevne LED-lys. Desuden finder du også et bredt udvalg af indendørs lyskæder hos os, hvis du føler dit juletræ mangler lidt mere lys.

Kunstige stearinlys til juletræ

Der var engang hvor vi alle brugte stearinlys med åben ild på juletræet. Heldigvis er vi blevet langt klogere siden, men det også nemmere med falske stearinlys. Vores udvalg af elektroniske stearinlys bruger nemlig strøm til at oplyse en lille LED-lampe. For at gøre det ekstra pænt, anvender de batterier, sådan at der ikke skal ligge løse ledninger og flyde på gulvet. Desuden er flere af disse kunstige stearinlys trådløse, sådan at du kan tænde og slukke dem alle på en gang. Så ikke kun er det et mere sikkert alternativ til ægte stearinlys, men det er endda også smartere.