• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Reoler

Her finder du vores sortiment af smarte, enkle og moderne reoler og rumdelere i et flot og tidløst design til opbevaring, bøger, pyntegenstande eller planter. Find vægreoler og bogreoler til dit behov her.

Læs mere
Filtrér søgning
Vis kun varer på lager
produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan optimeres indretning?
    Du kan optimere din indretning med vores smarte og funktionelle reoler, der giver plads til opbevaring, bøger og pynt. Hos Harald Nyborg har vi bog- og vægreoler som med fordel kan anvendes som rumdeler til at opdele et rum i flere områder.
  2. Hvordan gør man en stor stue hyggelig?
    For at kunne gøre en stor og rummelig stue lidt mere hyggelig, kan du med fordel opdele stuen i mindre rum ved hjælp af reoler eller rumdelere. På den måde kan du fx skabe en mindre hyggekrog eller soveafdeling til gæster i en stor stue.
  3. Hvilken dybde har en bogreol?
    Bøger har forskellige størrelser og det kan derfor være svært at definere den korrekte dybde for en bogreol. Bogreoler hos Harald Nyborg har en dybde på 35 cm, som passer godt til de fleste bøger.

Find reolen til dit behov

Uanset om du bor i hus eller lejlighed, kan du have brug for opbevaringsplads, og reoler er en ideel løsning. Reoler er med til at løse pladsproblemer, men giver dig også mulighed for at sætte dit eget præg på hylderne. Blandt vores udvalg finder du smarte, enkle og moderne vægreoler, fritstående reoler, bogreoler, samt 8-kantede vægreoler til ophæng. Reolerne har et asymmetrisk udtryk, hvilket i sig selv er meget skulpturelt og giver et dekorativt, flot og anderledes look. Reolerne kan rumme mange ting på en spændende og anderledes måde. Reolerne er lavet i et sort lakeret metalstel, som gør at de passer til det meste. Hylderne er i vild eg melamin og farvet kunstfiner, hvilket gør at de er tidløse og robuste.

Vægreol eller rumdeler

Reoler er ideelle til at skabe orden og rum i hjemmet og er designet til at opfylde behovet for opbevaring. Vores fritstående reoler kan både stilles langs væggen, men ville også være oplagt at anvende som skillevæg til opdeling af et rum. En rumdeler skaber flere rum i rummet og giver dig mulighed for at adskille et område fra et andet. Vores fritstående reol er åben og vil derfor give et let udtryk og en glidende overgang mellem rummene. I vores sortiment tilbyder vi smarte og funktionelle bogreoler, som kan hjælpe dig med at holde styr og ordre på dine bøger.

Er du på udkig efter reoler til opbevaring, finder du vores stålreoler og værkstedsreoler her.