Signalforstærkere

Aftenhyggen kan nemt forstyrres, hvis signalet ikke er i orden – men det kan det lynhurtigt komme. Vi tror nemlig, at du nok skal finde den signalforstærker du har brug for, lige her på siden. I vores varierede sortiment kan du blandt andet se nærmere på linieforstærkeren, som anvendes når der er flere brugere i samme husstand. Forstærkeren hjælper med at få signalet igennem til alle fjernsyn. Vi forhandler også signalforstærkeren med hele 8 udgange – den har returvej på alle udgange, og det giver mulighed for valgfri placering af router og kabelmodem. Denne variant er velegnet til kabel-tv. Det kan også være, at du søger en model med regulerbar forstærkning og tilt – indstil søgningen, vi har den og flere andre kvalitetsforstærkere lige her. 

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
  • (1)
Spænding (V)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 1 af 1 total
Du har set 1 af 1

Få bedre TV-signal

Når man sidder en fredag aften og rigtig skal hygge, er det oplagt med en god film. Her skal man bruge et fjernsyn og en antenne, sådan at man kan se filmen. Man kan naturligvis også se filmen gennem kabel eller diverse online muligheder. Dog er det stadig meget populært at bruge antenne. Mange oplever desværre et svagt signal på deres antenne, hvilket kan være irriterende når der skal hygges. Til dette formål forhandler vi en række signalforstærkere som kan hjælpe med netop dette. Hvis dit fjernsyn står på et TV-bord et sted med dårligt signal, kan du bruge en signalforstærker og få det perfekte signal.

Forstærk antenne signal

Hos Harald Nyborg forhandler vi en lang række produkter til TV og antenne. Du finder alt inden for paraboler, antenner og antennekabler, samt meget andet. Du kan altså finde alt du skal bruge, når det kommer til TV-signal. Desuden har vi også masser signalforstærkere, som med sikkerhed vil give dig et klart og stabilt billede på fjernsynet. Så skal du altså ikke længere bekymre dig om at miste signalet, lige når det mest spændende i filmen sker.