• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Fræsere

Hos Harald Nyborg finder du et udvalg af effektive fræsere fra blandt andet Adano og Texas. Havefræsere kan enten være benzindrevne eller elektriske, og de anvendes til at kultivere (lufte) jorden og vende den igennem, når der eksempelvis skal anlægges græsplæne, sås kartofler eller frø i køkkenhaven. En fræser er et multifunktionelt haveredskab, som med det rigtige ekstraudstyr kan gøre stor gavn når blomsterbede og køkkenhaver skal forberedes til den nye sæson. Investerer man i tilbehør til eksempelvis Texas fræsere, får man suppleret sin fræser med mange ekstra funktioner. Det gør havemaskiner af denne type egnet til forskellige slags havearbejde; herunder at fjerne mos fra græsplænen, optagning af kartofler, hyppe jorden og skrabe sne med mere.

Læs mere
produkter

Giv jorden ny næring og ilt med en effektiv havefræser

En fræser er med til at skabe masser af nyt liv i haven. Du kan f.eks. anvende den, når du vil lægge græsplæne og lægge frø i køkkenhaven. Brug også havefræseren, når du vil forberede blomsterbedene til en ny sæson. Inden længe er din have fyldt med spirende liv, som både kan glæde øjet og ønsket om at se noget gro. Du kan også glæde dig over, at du ikke skal knokle med en spade. Lad bare fræseren klare sliddet, mens du tænker på det gode udbytte, du får af den vendte jord. Det er på ingen måde ny viden, at det er godt for jorden at blive vendt – men det er vigtig viden. Giv jorden ny næring og ilt med en effektiv havefræser fra Harald Nyborg.

Få glæde af den multifunktionelle havefræser fra Harald Nyborg året rundt

En havefræser er ikke kun til glæde og gavn, når der skal lægges græsplæne og lægges frø. Du kan bruge den fantastiske havemaskine året rundt. Brug den eksempelvis til noget så forskelligt, som når der skal skrabes sne, eller når der skal tages kartofler op. Og nu vi er ved det med kartofler, kan du forresten også anvende havefræseren til at hyppe jorden. Vi har masser af ekstraudstyr til din fræser lige her – hvad skal du bruge? Rive, skuffejern, gummihjul eller noget helt fjerde? Vær opmærksom på, at vi både forhandler el-fræseren og benzin-fræseren hos os. Hvad kunne du tænke dig? Uanset hvad du vælger, kan du gøre en god handel hos os.