• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
Gør cyklen forårsklar

Gør cyklen forårsklar i 3 trin

og tjek om du skal have en ny cykel eller elcykel i år


Danmark er et cykelland. Nogle cykler året rundt, andre finder cyklen frem, når det bliver lunere i vejret. Læs her om at give din cykel et tjek, så den er forårsklar. Og om hvad du skal overveje, hvis du er i gang med at kigge på elcykel.


TIP: Sæt en praktisk cykelanhænger bagpå. Cykelanhængere til børn og varer giver plads til flere og mere. PS. Husk cykelhjelme til alle.


Giv din cykel et forårstjek så den er klar

Uanset om du har elmotor eller ej på den tohjulede, er det en god ide at give din cykel et forårstjek. Har du cyklet i vinter, kan salt og snavs have slidt på cyklens dele. Cykler, der har stået stille siden efteråret har også godt af gennemgang og rengøring:
  • Justering, efterspænding og smøring -  efterspænd cyklens bolte og møtrikker. De skal sidde godt fast, men pas på ikke at spænde så meget, at gevindet bliver ødelagt. Giv eventuelt møtrikkerne lidt fedtspray, så de ikke ruster fast. Slut forårsklargøringen med at smøre alle bevægelige dele med cykelolie og cykelkædeolie.


TIP: Praktisk sæt med cykelværktøj - 26 dele til reparation, lapning og efterspænding


God tur på din forårsklare cykel.​​​​​​​


Skal du have ny cykel eller elcykel i år?


Elcykler til damer og herrer

En elcykel er en rigtig smart måde at komme hurtigt frem på. Og så er det en stor hjælp, hvis du er træt af at kæmpe dig frem i modvind og møde svedende op på job eller til private aftaler. Sæt strøm til pedalarbejdet, en elcykel hjælper dig godt på vej. Se forskellige modeller af elcykler.


Ikke klar til elcykel endnu?

Hvis du hellere vil klare dig med den gode gamle ‘rugbrødsmotor’ og helt selv stå for pedalarbejdet er der heldigvis masser af gode alternativer til elcykler:


  • Damecykler eller herrecykler - vælg mellem en almindelig cykel eller en trekkingcykel, der kombinerer det bedste fra MTB og citybikes.


  • Mountainbikes/MTB – hvis du cykler offroad og elsker at kombinere motion med smukke naturoplevelser. Mountainbikes fås både med elmotor og uden.


  • Børnecykler - se alle de farverige cykler i børnestørrelse, med og uden cykelkurv.


TIP: En løbecykel en god start for de helt små cyklister. Løbecyklen styrker balance/motorik og gør det lettere at holde balancen, når der kommer pedaler på.


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg

Udover cykeldele, cykelhjelme, elcykler og mountainbikes har vi også cykellåse, cykelkurve, cykeltasker og ringeklokker samt en hel masse andet i vores store udvalg af cykler og cykeltilbehør.