• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
billede

Vær ekstra god ved din hund

3 ting der får familiens firbenede til at logre


Hunde er ikke bare menneskets bedste ven, de er også danskernes foretrukne kæledyr. 4 ud af ti danske familier holder hund. Det svarer til 450.000 hundefamilier, som tilsammen har 550.000 hunde.


God mad, ren pels og masser af udfordringer er 3 vigtige ting for en sund, glad, legesyg og tryg hund.


1. Sund og næringsrig mad

Hundefoder skal ikke bare skabe mæthed. Foderet har stor betydning for, hvordan din hund har det. Ligesom hos mennesker er mad med de rigtige vitaminer og nødvendige næringsstoffer afgørende for et sundt liv og en god hverdag. Vælg det rigtige foder, og hvis du skifter fodertype, er det vigtigt at holde øje med din hunds pels, afføring og energiniveau. Ser pelsen sund ud, er afføringen normal og er energiniveauet (mindst) som det plejer?Prøv f.eks.:


  • Pedigree med okse eller kylling med ekstra B-vitaminer og mineraler til voksne hunde på 10 – 25 kg.
  • Frolic Complete med grøntsager, oksekød, vigtige vitaminer og mineralstoffer til voksne hunde.
  • Faunakram udviklet i samarbejde med ernæringseksperter. Fås til både hvalpe og udvoksede hunde.


2. En sund, veltrimmet og ren pels

Der er forskel på, hvor meget pelspleje forskellige hunderacer kræver. Langhårede naturligvis mere end korthårede. Har du en langhåret race, skal den børstes 1-2 gange om ugen. Pelsen hos korthårede racer har også godt af en børstning, der fjerner løse hår og små urenheder, engang imellem.3. Motion, leg og belønning

Hunde elsker udfordringer. Fysiske, som en god løbe- eller gåtur. Og mentale, som at hente/aflevere hundelegetøj du kaster, eller finde de godbidder til hunde, som er gemt i huset eller haven. Du kan i øvrigt også få fedtfattige godbidder, hvis din hund er lidt for godt i stand.Husk, når I leger eller træner: Hav altid et par gode knasende hundekiks i lommen. Alle hunde elsker at få en belønning, når de har været dygtige.


GOD FORNØJELSE MED DEN FIRBENEDE.


TIP: Har du også kat? 😊 Se artiklen Mad, pleje og kærlighed til din kat


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg

Udover hundefoder, hundeshampoo, legetøj til hunde og godbidder har vi mange andre ting til din hund. F.eks. tyggeben og tyggeruller, LED-halsbånd, hundekurve, hundesenge og skåle til hundefoder.  


Forkæl din bedste ven

Find udstyr til dit kæledyr i kataloget
Læs kataloget her
Forkæl din bedste ven