• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
Hvidevarer

Skift til nye smarte hvidevarer

F.eks. energivenlig tørretumbler eller pladsbesparende opvaskemaskine


Når elpriserne stiger, kan der være gode besparelser at hente, hvis du skifter (især) tørretumbleren men også køle-fryseskabet eller andre af dine hårde-hvidevarer ud med yngre modeller. De er nemlig tit langt mere energivenlige end de gamle.


Og så sker der jo også hele tiden udvikling med teknikken, så der kommer nye smarte funktioner til. Her får du tre anbefalinger til ny tørretumbler, køle/fryseskab og opvaskemaskine.


Energivenlig kondenstørretumbler med varmepumpeteknologi

En tørretumblers levetid er normalt omkring 10 år, men en maskine, som er bare få år gammel, kan være en massiv strømsluger. Skift til en ny model med en god energimærkning. Så er du i den fornuftige ende med hensyn til strømforbrug.


TIP: Vandet, der opsamles i en kondenstørretumblers vandbeholder, er destilleret og uden kalk. Derfor er det velegnet til dampstrygejern.


Køle/frys-løsningen der passer til mange hjem

Et køleskab med fornuftig plads, vendbare låger så de kan åbne den mest praktiske vej og så lidt frys på toppen. Oven i købet til en altid lav pris. Denne anbefaling er en storsælger og en god løsning til singler, par og små familier.


TIP: Hvis du har brug for stor frysekapacitet er løsningen et rummeligt fryseskab eller en kummefryser.


En opvaskemaskine behøver ikke fylde alverden

Hvis du drømmer om en opvaskemaskine, men ikke har plads i køkkenet til en traditionel model, er der et par gode alternativer, der kan stå på et bord, en hylde eller hvor der nu er plads:


TIP: Har du fint plads til en opvaskemaskine i almindelig størrelse kan du skifte til en opvaskemaskine med hurtigprogram. Den klarer opvasken på bare 30 minutter.


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg

Udover kondenstørretumblere, kombinerede vaske-/tørremaskiner, køle/fryseskabe og opvaskemaskiner har vi mange andre hvidevarer og andre nyttige ting til hjemmet. F.eks. glaskeramiske kogeplader, indbygningsovne, emhætter, vinkøleskabe og party coolere.