• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
LED-lystræer og -figure

Julehygge med LED-lystræer og rensdyr med lys

Strømforbrug for LED-lys? Se forbrug pr. time


En julemand med rensdyr og kane, lys til juletræet eller måske bare en hyggelig lille snemand med lys. Heldigvis er pærerne i alle de nye LED-julelys forholdsvis billige i drift. Og et par julefigurer med lys, udendørs eller indendørs, eller et flot LED-lystræ i haven er med til at skabe ekstra julehygge i en mørk tid.  


Pristjek: Se hvor meget dit julelys koster i timen

Hvad koster det egentlig at have et par julefigurer med lys tændt? Heldigvis bruger moderne LED-pærer meget lidt strøm. Se mere i oversigten: Hvor meget strøm bruger julelyset?   


Lystræer udendørs sætter haven i julehumør

Et lystræ eller to med LED-lys er en god og enkel måde at skabe julehygge i din have på. Skab din egen julestemning, der er masser af flotte udendørs lystræer at vælge imellem:TIP: Husk at du selv kan styre julelysets strømforbrug med et smart tænd-sluk-ur. Du kan også skabe julehygge med et lystræ til batteri, med timer.


Julefigurer med lys hører med til dansk jul

Slut med at diskutere, om julemanden bor i Grønland, i Finland eller på Nordpolen. Han bor da hjemme hos dig, f.eks. som udendørs julemand med lys. Du vælger bare om han skal optræde med kane og et rensdyr / flere rensdyr, tage imod gæsterne som vinkende julemand med lys eller måske går du all-in med vejens største KÆMPE julemand?  


Du kan også sende din julehilsen til alle der kommer forbi med et hyggeligt God Jul-skilt, en glad snemand med LED-lys, et par flotte rensdyr med slæde eller ved at hænge flotte stemningsfulde julestjerner med LED-lys i vinduerne.


TIP: Er rensdyr med lys og andre julefigurer store strømslugere? Heldigvis ikke. Se strømforbruget på julelyset her. Og hold strømforbruget nede med et tænd-sluk-ur.


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg

Udover udendørs lys-træer med LED-pærer, lys til juletræet, julemænd med lys har vi også klyngelys, lyskæder med farvekontrol, julelandskaber med lys og rigtig mange andre juleting.