• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Vær lidt god ved dig selv

Massagepistol, varmepude og anden wellness


Nakkesmerter

Mere wellness hjemme hos dig. Der skal faktisk ikke så meget til, når du vil være lidt god ved dig selv. Her kan du læse mere om fordelene ved at bruge en massagepistol. Massagepistolen er god, når du trænger til at få løsnet op for anspændte muskler. Eller bare trænger til at slappe lidt af.


Ekstra varme fra en varmepude eller et varmetæppe kan også gøre meget godt for din personlige wellness. Udover at kunne lindre smerter, giver varmen også en følelse af velvære og kan have en beroligende effekt, som hjælper med at reducere stress.

​​​​​​​

Læs spørgsmål og svar om massagepistol, varmepude/-tæppe og andre former for personlig pleje her.

Nakkesmerter

TIP: Melissa Infinity massagepistol med 6 indstillinger for slagstyrke og 4 forskellige massagehoveder.

billede

Spørgsmål og svar om massagepistol


Hvordan virker en massagepistol?

En massagepistol vibrerer og giver hurtige, gentagne tryk direkte på de muskelområder, du holder den imod. Du kan selv indstille, hvor hurtigt, hvor kraftigt og hvor dybt massagepistolen skal trykke. Trykkene hjælper med at stimulere blodcirkulationen – man kan sammenligne med effekten af dybdevævsmassage. Den øgede blodcirkulation betyder, at ilt bliver pumpet hurtigere ud til musklerne.

Er det godt at bruge massagepistol?

Ja, det kan det sagtens være. Der er flere gode grunde til at bruge en massagepistol. Læs mere om muskelspændinger, fleksibilitet og velvære herunder.

En massagepistol kan reducere muskelspændinger og smerte.


Massagepistolens vibrerende og pulserende bevægelser trænger ind i muskelvævet. Det hjælper med at løsne muskelspændinger og knuder, som kan opstå efter træning, anden fysisk aktivitet eller langvarig stillesiddende arbejde. Ved at øge blodgennemstrømningen til de behandlede områder kan massagepistolen reducere inflammation og muskelsmerter.

Massagepistolen forbedrer bevægelighed og fleksibilitet.


En massagepistol der bliver brugt regelmæssigt, kan forbedre din bevægelighed og fleksibilitet. Det kan være særlig godt, hvis du dyrker motion, sport eller træner jævnligt. Behandling med massagepistolen kan fremskynde genopretning af muskelvævet efter fysisk aktivitet. Den forbedrede blodcirkulationen hjælper desuden med at levere næringsstoffer og ilt til musklerne.

Din massagepistol fremmer afslapning og velvære.


Udover de fysiske fordele kan brugen af en massagepistol også have en afslappende effekt på kroppen. Det kan reducere stress og angst. Den beroligende virkning af massage kan fremme en følelse af velvære og hjælpe med at forbedre søvnkvaliteten. Et par behandlinger i løbet af dagen giver en lille pause og nogle minutters ro i en ellers travl hverdag.

Før du begynder at bruge massagepistolen, er det vigtigt at vide:


  • Hvor ofte må man bruge massagepistol? Som regel er det fint at bruge en massagepistol dagligt, men det er vigtigt at lytte til din krops signaler. Hvor ofte du bør bruge din massagepistol afhænger af dit specifikke behov og af hvordan din krop reagerer på behandlingen.


  • Hvor længe ad gangen bør man bruge en massagepistol? For at undgå overstimulering af musklerne bør du ikke bruge massagepistolen på samme område for længe. Tommelfingerreglen er højst 10 minutter. 5-10 minutter et par gange om dagen er fint til at løsne myoser og spændinger. Begynd med lav intensitet og øg gradvist i intervaller på 15 – 30 sekunder. Så kan din krop nå at tilpasse sig.


  • Skikkerhed: Hvis du tager medicin, har muskelskader, kronisk sygdom eller anden form for sygdom kan det være klogt at konsultere en sundhedsprofessionel før brug af massagepistol.

TIP: Knæbind, sportstape og andet til forebyggelse og behandling af skader.

billede

Spørgsmål og svar om varmepude og varmetæppe


Hvad er en varmepude eller et varmetæppe godt for?

Ekstra varme kan lindre muskelsmerter, ledsmerter og spændinger i kroppen. Og så kan en varmedunk, en varmepude eller et varmetæppe også have en fin terapeutisk effekt: Du slapper af og følger dig godt tilpas.


SIKKERHED: Det anbefales altid at følge producentens anvisninger og anvende elektriske apparater ansvarligt og som beskrevet i den medfølgende vejledning.​​​​​​​

Hvor længe må man bruge en varmepude eller et varmetæppe?


Det anbefales generelt ikke at anvende en varmepude eller et varmetæppe i mere end 20-30 minutter ad gangen. Langvarig eksponering for direkte varme kan føre til hudirritation eller endda forbrændinger. Du kan som regel godt bruge et varmetæppe hele natten, Hvis det er beregnet til det og har en indbygget termostat eller automatisk slukkefunktion.  

Er et varmetæppe dyrt i strøm?


Et varmetæppes strømforbrug afhænger af tæppets wattforbrug og af hvor længe det er tændt. De fleste moderne varmetæpper er designet til at være energieffektive, typisk 50 - 150 watt. Sluk når puden/tæppet ikke er i brug.

Hvor varmt bliver et varmetæppe eller en varmepude?


På de fleste modeller kan du vælge mellem flere varmeindstillinger, typisk fra 30° C til 50° C. Nogle varmetæpper er udstyret med en termostat, så du kan vælge en behagelig fast temperatur, som varmetæppet eller varmepuden så holder konstant.

​​​​​​​Andre slags wellness og pleje til dig og din krop:


Kan man klippe sit hår med en normal saks?

Du bør ikke klippe dit eget eller andres hår med en almindelig saks. Brug en skarp frisørsaks, der er specielt designet til at klippe hår og gør det nemmere at opnå et præcist snit. Det minimerer skader på håret ved at forhindre spaltede spidser og ujævne snit. Frisørsaksesæt til hjemmebrug.       

HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg

Se hele udvalget af personlig pleje her