• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
Smart belysning

Ved du hvor smart dit lys kan blive?

Med WiZ intelligent belysning må du godt lege med lyset


Kender du det, at du kommer hjem med armene fulde af pakker eller indkøbsposer og så skal forsøge at nå kontakten for at tænde lyset uden at tabe det hele? Eller at du lige har sat dig godt til rette sofaen og så opdager, at du har glemt at slukke lyset i køkkenet? Tænk hvis du bare kunne tale til lyset og sige ‘sluk’. Eller styre det via mobilen eller en fjernbetjening. Med det ultrasmarte WiZ fra Philips kan du. Læs hvordan her.


Smarte LED-pærer og superlet

Philips er pioner indenfor smart-belysning, altså elektrisk lys som du kan styre via en app, en fjernbetjening eller simpelthen med stemmen. Systemet Philips Hue har i mange år været førende på markedet for smart-lys. Men det er et ret dyrt system, og det kan desuden være lidt kompliceret at sætte op. Nu er der gode nyheder til dig, der ikke vil bruge mange tusinde kroner på at lege med lyset: Philips WiZ er nemlig et godt og langt billigere alternativ. Og så er det ovenikøbet let at installere.


Sådan kommer du i gang med Philips WiZ

  1. Hent WiZ-appen i app store eller i Google Play
  2. Og/eller køb en WiZmote fjernbetjening
  3. Stemmestyring er også en mulighed. Det virker via mobilen (du taler bare til Hey Google eller Siri) og fungerer også med smart-højttalere som Google Home, Apple HomePod og Amazon Echo.
  4. Køb de pærer, spot, LED-strips og sensorer du skal bruge
  5. Opret dine WiZ-rum i hjemmet og tilslut de forskellige lyskilder via app’en som guider dig trin for trin.


WiZ Pærer, sensorer og millioner af farver


Du kan også tilslutte lamper med almindige pærer

Og hvad så med alle de almindelige lamper? Intet problem. Du kan nemlig også koble dem på dit intelligente lyssystem via en WiZ Smart Plug stikkontakt, som du bare sætter i den almindelige stikkontakt. Smart, ik?


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg

Udover det smarte WiZ-system fra Philips, som giver dig mulighed for at styre (og spare på!) lyset via telefon, stemme og fjernbetjening, har vi mange andre fine løsninger, når du skal bruge lys i hjemmet. F.eks. flotte loftlamper, væglamper og bordlamper (alle modeller i sort eller hvid), spotskinner, arkitektlamper, LED-fyrfadslys og lanterner med retropære til den ultimative hyggebelysning.