Møbler

Hos Harald Nyborg forhandler vi en masse produkter, som kan gøre din hverdag meget lettere. Har du for eksempel brug for en badestol til badet, finder du den lige her på siden. Det kan være et fordelagtigt hjælpemiddel, hvis du har brug for støtte eller at sidde ned, når du skal under bruseren. Dertil har vi også en række andre produkter til at hjælpe dig i hjemmet, som eksempelvis vores seniorstol. Det smarte ved denne er, at den hjælper dig med at rejse dig fra stolen, hvilket kan bidrage til at gøre dig mere selvstændig, hvis du ellers har svært ved dette. Hvis du er ældre, eller på anden måde er begrænset i dine bevægelser, kan det altså være fornuftigt at tage et kig på siden her. 

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (3)
Farve
  • (1)
  • (3)
  • (1)
Materiale
  • (1)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

Støttemøbler til hjemmet

Her på siden finder du et stort udvalg af møbler der bruges som hjælpemidler. Her finder du smarte sengeborde, badestole, seniorstole og mange andre møbler. De er lavet med kvalitet og pris in mente, hvilket tillader, at de kan bruges sikkert af alle – samt købes til fornuftige priser. 

Møbelhjælpemidler til badeværelse

Der kan være mange grunde til at man har behov for hjælpemidler i badeværelset. Hvis man har besvær ved at stå op i længere tid, eller generelt har en dårlig balance, kan det være praktisk med diverse møbler inden for personlige hjælpemidler. På denne side finder du blandt andet de helt simple badestole, samt modeller med ryglæn. Desuden finder du et toiletstativ, som gør det nemt at sætte og rejse sig fra toilettet