Hjulkapsler

Velkommen til vores velassorterede udvalg af smarte hjulkapsler – på denne side finder du dem alle til en god pris og selvfølgelig i en høj kvalitet. Hvad enten det er hjulpkapslen på 14, 15 eller 16 tommer du skal bruge, har du heldet med dig i dag. Desuden forhandler vi kapsler for enhver smag. Er du til sølvfarvet, sort eller en kæk blanding? Er du i humør til at prøve noget anderledes end sidst? Uanset hvilke hjulpkapsler der passer bedst til bilens farve og stil, får du med vores produkter dækket skruerne på bilhjulet, så det tager sig ud fra sin mest dekorative side. 

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
 • (3)
Farve
 • (2)
 • (2)
Størrelse (tommer)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er hjulkapsler?
  En hjulkapsel er et dekorativt produkt, som har til formål at dække samt beskytte hjulets
 2. Hvordan monteres hjulkapsler?
  Det er heldigvis nemt at montere dine hjulkapsler. Du skal blot trykke hjulkapslen fast på metalfælgen på hjulet, med jævne tryk hele vejen rundt.
 3. Hvad størrelse skal en hjulkapsel være?
  Når du køber nye hjulkapsler, er det vigtigt at sørge for, at de har den samme størrelse som dit hjul på bilen.

Find dine nye hjulkapsler her

Har du brug for nye hjulkapsler til din bil? Vi har et stort udvalg af hjulkapsler i forskellige størrelser, former og farver. Du kan vælge mellem farver som blank sort eller skinnende sølv, eller vores hjulkapsler i et mix af sort og sølv, hvis du vil prøve noget nyt. Og hvad med størrelsen? Her kan vi også tilbyde dig et stort udvalg, så der helt sikkert er en hjulkapsel der passer til din bil. Vores størrelser tæller nemlig 13, 14, 15 og 16 tommer. Se mere her på siden, og find den hjulkapsel, der passer til din bil og din smag.

Prøv en ny type hjulkapsel

Trænger din bil til forandring? Så kunne du overveje at skifte hjulkapsler og derved give din bil et helt nyt udtryk. Se for eksempel vores hjulkapsler i et mix af sølv og sort – en model der helt sikkert vil få opmærksomhed fra venner og bekendte. Hvis du synes dine nuværende hjulkapsler er slidte, kan vi selvfølgelig også hjælpe med det, så du kan få skinnende nye. Fælles for vores hjulkapsler er, at de er produceret med øje for kvalitet og robusthed, og at de gør din bil ekstra elegant ved at skjule skruerne på bilhjulet.