Halogenpærer og -rør


Velkommen til Harald Nyborgs udvalg af halogenpærer og halogenrør. Det er her du finder varer som halogenpæren, der kan dæmpes og anvendes i åbent armatur. Det er samtidigt her du finder reol/køleskabspæren og pæren til ovnen – sidstnævnte kan tåle helt op til 300 grader. Vi forhandler produkter som halogenpæren med E27-sokkel og kan ligeledes levere pæren med G9-sokkel og halogenstiften med G4-sokkel. Men her er også mange andre varianter, så tag et kig på siden, hvis det ikke lige er en af de ovennævnte varianter, du mangler. Vi gør naturligvis hvad vi kan for at tilpasse dit behov – også når det kommer til mængde. Derfor kan du vælge at købe en pakke med flere pærer og stifter.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
  • (1)
Dæmpbar
  • (1)
Energieffektivitetsklasse (A-G)
  • (1)
Kelvin
  • (1)
Pærens form
  • (1)
Pære type
  • (1)
Sokkeltype
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 1 af 1 total
Du har set 1 af 1

Halogenpærer i mange størrelser


Vi forhandler halogenpærer med forskellige sokler, men også i størrelser. Her er der også forskel på hvor kraftig belysningen er, også selvom størrelsen er den samme. Du kan læse mere om de individuelle halogenpærer her på siden, hvis du leder efter en helt specifik. Desuden har du også et stort udvalg inden for energiforbruget. Disse vurderes på en skala med A, B, C og så videre. Her skal du altså vælge A, eller variationer heraf, hvis man skal have energibesparende pærer. I modsætning til LED-pærer ligger de fleste halogenpærer dog omkring B.


Halogenpærer kan bruges mange steder


Der er mange steder hvor en halogenpære ikke blot er god at anvende, men faktisk er nødvendig. Særligt mange hvidevarer benytter sig af halogenpærer. Det er derfor hvad du skal bruge, hvis du skal skifte pære i dit køleskab eller måske endda komfur. Dog er der altså forskel på halogenpæres fatninger, hvilket betyder at du skal være sikker på at du vælger den rette. Her kan vi anbefale at tage et kig på den pære som skal udskiftes, inden du smider den ud. Således kan du nemlig hurtigt se præcis hvilken sokkel den har og derved også hvilken fatning din halogenpære skal passe til.