• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Kunstige juletræer og plastik juletræer

Her finder du vores udvalg af flotte naturtro kunstige juletræer. Du kan vælge kunstige juletræer med og uden lys, og kunstige juletræer med og uden pynt. Nogle af juletræerne kan benyttes både udendørs og indendørs.

Læs mere
produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvorfor har man juletræer i stuen til jul?
    Juletræet i stuen er blevet en hjørnesten i julehøjtiden for mange familier og symboliserer ofte samvær, glæde og fejring af julen. Skikken med at tage et træ ind i stuen til jul og pynte det med levende lys kommer fra Tyskland. Her er skikken kendt tilbage fra 1500-tallet. Legenden siger, at det var Martin Luther, der opfandt skikken omkring 1536. I Danmark går traditionen med juletræer i stuen tilbage til det 19. århundrede og blev i begyndelsen af de 20. århundrede gradvist mere udbredt. I den kristne tro betragtes juletræet som symboler på Kristi legeme og livets lys.
  2. Hvor længe kan et juletræ holde sig indendørs?
    Når et juletræ begynder at tabe nålene, så skyldtes det at træet tørrer ud. Afhængigt af hvilken sort juletræet er, og hvordan det opbevares, så kan du risikere at nålene begynder at drysse allerede efter 1-2 uges tid. Du kan forlænge levetiden på juletræet, ved at opbevare det koldt og sørge for at give det vand – fx ved at benytte en fod med vandbeholder. Vil du gerne have et juletræ indenfor, hvor du ikke skal tænke på hvor længe det kan holde eller på dryssende nåle, så er et kunstigt juletræ af plast en god løsning.

Kunstigt juletræ – de holder hele julen og mere til

Med et kunstigt juletræ kan du skabe julestemning i hjemmet lige så lang tid du ønsker. Mange begynder at pynte op til jul længe før juleaften, og så lang tid kan et naturligt juletræ typisk ikke holde. Hvis det bliver for voldsomt at have et stort kunstigt juletræ stående i mange uger, så vil du sikkert få glæde af et lille plastik juletræ. Du kan få plastik juletræer med lys og endda plastik juletræer med pynt. Nogle af modellerne kan benyttes både indendørs og udendørs.

Dine fordele ved kunstige juletræer og plastik juletræer

Den største fordel ved et kunstigt juletræ, som nogen også kalder et falsk juletræ, er holdbarheden. Et kunstigt juletræ kan du pynte op præcis når du ønsker, uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt træet kan holde helt frem til juleaften. Og så kan du have glæde af juletræet i mange år, og dermed vil du også kunne spare en del penge over tid, i forhold til at købe et ægte juletræ. Du vil også have nemmere ved at finde et juletræ, der har lige præcis den størrelse og form du ønsker, og som passer til dit hjem. Det skaber fx god julestemning med et lille plastik juletræ med lys ved hoveddøren eller i entreen. Der er også nogle meget lavpraktiske fordele i form af mindre rengøring og mindre vedligeholdelse. 

Du kan få kunstige juletræer med både lys og pynt, men hvis du hellere vil pynte juletræet selv, så kan du finde vores udvalg af juletræspynt her.