• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Tilbehør til lyskæder og lysnet

Her finder du vores udvalg af reservedele og tilbehør til dine lyskæder eller lysnet. Står du og mangler et forlængerkabel eller adapter til din lyskæde, eller er der en del der er gået i stykker, så har vi måske lige præcis den del du står og mangler.

Læs mere
produkter

Praktisk lyskædeopruller

Det kan være svært at opbevare dine lyskæder, uden at de bliver sammenfiltrede. Med en lyskædeopruller kan du nemmere holde styr på lyskæderne. Med en lyskædeopruller undgår du sammenfiltring og samtidig vil lyskæden også være bedre beskyttet. Det er med til at forlænge levetiden på dine lyskæder.

Det er nemmere at flytte lyskæden end stikkontakten

For at få det fulde udbytte af dine lyskæder er det naturligvis en forudsætning, at du kan hænge dem op lige præcis der, hvor du ønsker. Står du i en situation, hvor lyskæden ikke kan nå hen til stikkontakten, så vil du få glæde af et forlængerkabel til lyskæden. Hos Harald Nyborg finder du forlængerkabler som passer til enkelte modeller af lyskædesystemer. Der findes forlængerkabel både til udendørs- og indendørs brug. Findes der ikke et kabel til din lyskæde, så har vi også forlængerledninger her.