• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Dagligstue – sofaer, sofaborde og lænestole

Her finder du et bredt udvalg af møbler til din dagligstue, så du kan skabe en behagelig, stilfuld og funktionel atmosfære. Se vores udvalg af sofaer, lænestole og sofaborde her.

Læs mere
Filtrér søgning
Vis kun varer på lager
produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvilken sofa skal jeg vælge?
    Din sofa skal passe til dine behov og den plads du har til rådighed. Det er vigtigt, at du gør dig tanker om, hvilket materialer og hvordan den skal bruges. Det er rummet, der dikterer, hvilken type sofa du har plads til, samt hvor den skal stå.
  2. Hvordan renser jeg min sofa?
    Der er forskellige måder at rense og rengøre din sofa afhængigt af, hvilket materiale den er lavet af. Du kan som udgangspunkt fjerne støv og snavs med en støvsuger eller en blød kost. Sørg for at støvsuge alle kanter, sprækker og frynser, da dette kan være et samlingssted for skidt. Brug en speciel læderrens til at rense lædersofaer og kunstlæderrens til at rense kunstlædersofaer. Følg anvisningerne på pakken for at få det bedste resultat. Det er en god idé at afprøve rensemidlet på et lille, usynligt område først for at sikre, at det ikke ødelægger farven eller overfladen på sofaen. Det er også en god idé at læse eventuelle vedligeholdelsesanvisninger, der følger med sofaen, da der kan være specifikke anvisninger om, hvordan sofaen skal rengøres.
  3. Stor, lille eller flydesofa?
    Sofaen er for mange mennesker et vigtigt møbel i hjemmet. Den er stedet, hvor du kan slappe af og slå dig ned efter en lang dag. Vælg en sofa der passer til formålet, hvad enten den skal være komfortabel, når du har gæster og fungere som flydersofa til afslapning. Du skal naturligvis vælge en stil, der passer bedst til dit hjem og din personlige smag. Hos Harald Nyborg har vi sofaer i mange forskellige designs, så der er noget for enhver smag.

Møblér din stue til altid lave priser

I vores dagligstue-kategori finder du et bredt af sofaborde, sofaer, sofasæt, hvilestole, lænestole og loungestole, der kan tilføje komfort, stil og funktionalitet til dit hjem. Disse møbler er designet til at skabe et behageligt og afslappende opholdsområde, hvor du kan slappe af, underholde gæster eller nyde din yndlingsbog eller film. Sofabordet og sofa er hjørnestenen i de fleste stuer og tilbydes i forskellige størrelser, stilarter og materialer. Hvis du ønsker en mere sammenhængende og koordineret indretning, kan et sofasæt være ideelt til dig. Hvilestole, lænestole og otiumstole er perfekte til afslapning. Disse stole tilbyder god støtte og komfort. Uanset om du ønsker en stor, blød sofa, et koordineret sofasæt, en behagelig hvilestol, lænestol eller otiumstol, kan du finde et bredt udvalg af møbler til din stue her.

Se vores kategori med bogreoler og vægreoler her, hvis du mangler opbevaring til din stue.