• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 36,-
Juletræspynt

Juletræspynt og flot gaveindpakning

Se de inspirerende forslag her og vælg din stil


Hvad er din personlige stil i juletræspynt? Hvis du pynter dit juletræ i farvetema, kan du give årets træ et klart udtryk. Du skal bare finde ud af, om du er den klassiske juleromantiker, mere til det enkle nordiske design eller simpelthen bare elsker guld og glimmer - også når juletræet skal pyntes.


  • Klassisk pyntet juletræ - hvis man kun må vælge én som julens farve, må det blive rød. Klassisk og traditionel julehygge, fra nissehuer til juledug og Rudolfs tud. Rød er et sikkert juletegn. VÆLG: Rød pynt til juletræet og skab ekstra julehygge med et par små søde hængende nisser


  • Juletræ pyntet i elegant nordisk stil - sølv passer godt til vintermånedernes kølige farver og giver et flot nordisk udtryk på juletræet. VÆLG: Juletræspynt i sølv og fremhæv eventuelt temaet med guirlander i sølv  


  • Jul er guld - det forgyldte juletræ er selvfølgelig svaret, hvis du hører til dem, der ikke kan få guld og glimmer nok, heller ikke når det gælder pyntning af juletræ. VÆLG: Pynt til Det gyldne juletræ - du kan for resten også få juletrommer med guldkant  


Eller freestyle … sammensæt din helt egen stil i juletræspynt. Se dig omkring i det kæmpe udvalg af pynt til juletræet  


TIP: Kan i alle sangene, der skal synges omkring juletræet? Ellers køb et par sanghæfter med julesange


Hvornår pynter man juletræ?

Der er ingen faste regler. Juletræspynten kan komme på i god tid, hvis du vil nyde synet af dit pyntede juletræ i hele juletiden, f.eks. fra midten af december. Eller pynten kan komme på i sidste øjeblik. I nogle familier er der tradition for, at juletræet først bliver pyntet den 24. december. Det kan være en god aktivitet, hvis der er utålmodige børn blandt julegæsterne. Andre steder er reglen, at juletræet bliver pyntet et par dage før, men lysene først tændt juleaften.  


Hvor kan man købe juletræer?  

Køb juletræ hos os. Hvis du vil have en flot Nordmannsgran som juletræ i år, har Harald Nyborg-butikkerne juletræer til salg. Se om der står træer klar i den nærmeste butik:  

  • Køb juletræ her (klik på linket ‘se lagerstatus i din butik’ inde på siden)  


Skal du have et juletræ, der kan genbruges som juleaftens festlige midtpunkt til næste år, er der mange forskellige størrelser at vælge imellem. Se alle modellerne her: Kunstige juletræer


Og husk top, bund, lys og pynt til juletræet, hvis du ikke allerede har:  


Fun Facts om juletræer: De mest almindelige juletræer i danske stuer er Nordmannsgran og rødgran. Nordmann er efternavnet på den finske botaniker, som opdagede træet i Kaukasus i 1836. Den første Nordmannsgran kom til Danmark i 1850, måske som juletræ. Et af verdens ældste levende træer er også et juletræ. Det er en rødgran, som er cirka 9500 år gammel og vokser i Dalarna i Midtsverige.    


Flot indpakkede gaver under juletræet

Én ting er julepynten – gaverne under juletræet skal selvfølgelig også være pakket flot ind. Her får du tjeklisten til gaveindpakning:


TIP: Hvis der også skal være en julegave til kæledyret under træet: Julegaver til kat, julegaver til hund


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg

Udover juletræspynt og alt til flot gaveindpakning har vi også kunstige juletræer, julefigurer og huse til Nowel Juleby, flotte lyskæder til ude/inde og rigtig mange andre juleting.