• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
Wellness i haven

Wellness i haven

Spa, sauna og vildmarksbad – luksus til dig


Skab din helt egen wellnessafdeling lige udenfor havedøren med spa, vildmarksbad eller sauna. Indret din have med lækker hverdagsluksus. Så er der plads til afstresning i en travl hverdag. Eller i weekender og ferier, hvor der er ekstra god tid til at slappe af.


Wellness er godt for humøret, godt for den mentale sundhed og godt for kroppen. At stresse af i en udendørs spa, et lunt vildmarksbad eller en hed sauna hjælper med at øge blodcirkulationen og lindre muskelsmerter og spændinger.


TIP: Du kan også dyrke yoga eller meditation i haven for at få mere fleksibilitet, balance og styrke i kroppen.


Udendørs spa

Spa udendørs er en fantastisk måde at slappe af på


Et spabad i haven med varmt vand, livlige bobler og masserende dyser giver den ultimative afslappende atmosfære. Og vælger du en spamodel med LED-lys, er der også garanti for hygge på de lune sommeraftener. Se vores spamodeller her.


Skal der klor i et udendørs spabad?

Ja, der bør være klor i et udendørs spabad for at sikre bakteriefrit vand. Vandet i din pool eller spa skal selvfølgelig være rent og krystalklart. Hold øje med PH-værdien, som helst skal ligge mellem 7 og 7,4. Du kan måle PH-værdien med teststrips til spa som samtidig giver dig et tal for indholdet af klor. Du skal jævnligt tilsætte klor og andre desinficerende midler til havens pool og spa for at forhindre bakterier i at sprede sig.


TIP: Mød din nye bedste ven - en poolstøvsuger, der renser pool og badebassin helt uden at brokke sig.


Hvad koster det at have en udendørs spa?

Omkostningerne ved at have en udendørs spa varierer afhængigt af størrelsen på spaen, materialerne den er lavet af, funktioner og energieffektivitet. Desuden er der omkostningerne ved vedligeholdelse. Læs mere om forskellige spamodeller og tilbehør til spa.Vildmarksbad

Vildmarksbad - tænd op til et lunt bad i haven


Et vildmarksbad er en særlig type udendørs spa, der normalt er lavet af træ og som opvarmes af en brændeovn - indbygget i vildmarksbadet, så vandet bliver varmt, når der tændes op. Læs mere om forskellige modeller af vildmarksbade.


Hvor lang tid tager det at opvarme et vildmarksbad?

Normalt tager det mellem 2 og 4 timer at opvarme et vildmarksbad fra 10-15 grader til en behagelig temperatur på 38-40 grader. Opvarmningstiden afhænger af størrelsen på badet, om det er fyldt med koldt eller varmt vand, udendørstemperatur og effektiviteten af brændeovnen i badet.Sauna

Sauna – den helt hede wellness

En udendørs sauna er en fantastisk måde at slappe af og rense kroppen på. Varmen udvider blodkarrene i kroppen, det øger blodcirkulationen, forbedrer iltningsniveauet og hjælper med at lindre muskelsmerter og stivhed. Varmen og sveden, der produceres i saunaen, kan også hjælpe med at rense porerne og fjerne urenheder fra huden.


Hvor mange grader skal der være i en sauna?

Typisk er temperatur i en sauna mellem 70 og 90 grader. Det er normalt en god ide at starte med en lavere temperatur, som gradvist øges, så kroppen vænner sig til varmen. Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand for at undgå dehydrering, fordi kroppens mister meget væske, når man sveder voldsomt.


TIP: Lav en afkølingszone med havebruser ved siden af din sauna. Så kan du veksle mellem varmt og koldt.


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg


Udover sauna, spa, vildmarksbade, alt det du skal bruge til at holde vandet rent og bakteriefrit, har vi masser af andre ting til wellness, velvære og hygge i haven, f.eks. loungemøbler, hængekøjer, solvogne, parasoller og pizzaovne.