• Levering fra 38,-
  • Landsdækkende bytteservice

Andet

1. Kan butikken have min vare stående til senere afhentning?

Når varen er købt og betalt, er det ikke længere Harald Nyborgs ejendom, derfor skal varen hurtigst muligt, og inden butikken lukker, afhentes i vareudleveringen.På den måde risikerer butikken heller ikke at sælge din vare igen.

2. Hvor finder jeg en kampagnekode?

Vi tilbyder løbende forskellige kampagnekoder, disse fremgår almindeligvis i vores kataloger eller på vores Facebookside.

3. Kan jeg få et kundekort?

Ja, du kan godt få et kundekort til Harald Nyborg læs mere om det her.

4. Hvordan køber jeg et gavekort?

Du kan købe gavekort her.


Gavekortene kan ikke sendes på mail, men tilgengæld sendes de fragtfrit. Du kan også købe gavekort i alle vores butikker.

5. Kan jeg betale med gavekort på hjemmesiden?

Nej, det kan du ikke.


Det er kun muligt at benytte gavekort til betaling i vores butikker. Ønsker du at købe en bestillingsvare med dit gavekort, kan de sagtens klare det i butikken.

6. Kan jeg betale med gavekort i butikkerne?

Ja, du kan sagtens betale med dit gavekort i vores butikker.


Dette gælder selvfølgelig alle varer, inkl. bestillingsvarer.

7. Jeg kan ikke finde min faktura, hvordan får jeg en kopi?

Hvis du har købt varer på vores hjemmeside, vil du modtage en faktura på mail, når din bestilling afsendes fra vores lager. Husk, at tjekke i din spam mappe, om den er landet der.


Er den helt væk, kan du kontakte kundeservice her eller på telefon 63959595, så kan vi sende dig en fakturakopi. Kan du huske dit fakturanummer, skal dette oplyses.


Du kan også oplyse dit kundenummer eller ordrenummer.


Har du købt varer i en af vores butikker, skal du kontakte den butik, du har handlet i. Her skal du oplyse et ca. tidspunkt for købet (dette kan du finde i netbank, hvis du har betalt med betalingskort) samt hvilken vare du købt. Find din nærmeste butik her.


Du kan med fordel tilmelde dig Storebox, så modtager du en digital kopi af dine fakturaer ved køb med betalingskort i butikken.

Har du stadig spørgsmål?
Hvis du ikke kan finde svaret her, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her eller telefon 63959595.