Engangsdragter

Nogle gange skal der udføres opgaver i hjemmet, som sviner mere end andre, uanset hvad man gør for at undgå det. Det gælder eksempelvis malearbejde. Men heldigvis er en engangsdragt perfekt i den sammenhæng. Med dragten undgår du maling på tøjet, og så kan du nemt skille dig af med dragten efter brug. Hos Harald Nyborg finder du engangsdragten med støvmaske til – dragten er i onesize, så når du bestiller din egen dragt, kan du nemt bestille til resten af malerholdet. Du slipper for at udspørge din svigerinde om hendes størrelse eller at skulle gætte dig frem til, om hun er en small eller medium. Inden længe er du i gang med malearbejdet, uden at det går ud over tøjet.

Læs mere
produkter
Du har set 1 af 1 total
Du har set 1 af 1

Engangsdragter til hvilket som helst formål

Når det kommer til vores engangsdragter, er du garanteret et produkt, som er kvalitetssikret. Derfor passer produktet til hvilket som helst formål. Vi er sikre på, at du kan finde den engangsdragt du står og mangler, da vi har så stort et udvalg som vi har. Desuden forhandler vi også alle vores engangsdragter i alverdens størrelser, så du er garanteret, at vi har størrelsen, der passer til dig. Det er også vigtigt at huske at have sko og handsker på, så du ikke får maling eller lim på kroppen. Der er ingen tvivl om, at det vil gøre ondt, hvis du får varm lim på foden uden, at du har sko på.

Engangsdragter til lave priser

Men selvom vores engangsdragter er af højeste kvalitet, er det ikke ensbetydende med, at du skal ud og betale en hel bondegård. Derfor sælger vi alle vores engangsdragter til lave priser, så du ender med at få et lækkert produkt uden, at du skal betale for meget. Det må man siger er en god handel.