Fortøjning

På denne side bliver du præsenteret for Harald Nyborgs store udvalg indenfor solid og sikker fortøjning. Her kan du eksempelvis se nærmere på forskellige brandmandshager. Du finder brandmandshagen i rustfrit stål – vi har varianter henholdsvis med og uden øje. Vi forhandler også den galvaniserede brandmandshage/karabinhage lige her i vores fortøjningsudvalg. Men det kan jo være det samme, hvis det er en robust fortøjningsfeder, du er på jagt efter. Vi har den heldigvis! Vores sortiment rummer ligeledes den rustfri katastrofehage, ligesom du finder din sjækkel her. Vi forhandler sjæklen i galvaniseret stål og sjæklen i rustfrit stål – hvad passer bedst til dit behov? Inden længe kan du lave den optimale fortøjning – vores levering er nemlig lynhurtig.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
  • (7)
  • (1)
  • (2)
Brand
  • (6)
Materiale
  • (3)
  • (7)
Størrelse (tommer)
  • (1)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 10 af 10 total
Du har set 10 af 10

Fortøjning til båd

Hvis du skal bruge fortøjning til båden, er du kommet til det rette sted. Det er nemlig her du finder vores brede udvalg af alt indenfor fortøjning til båd. Herunder produkter som brandmandshager og sjækler, som gør det nemt at lave en sikker fortøjning. Vores hager og sjækler kommer i forskellige variationer og materialer, samt størrelser. Størstedelen er produceret rustfrit stål, hvilket er det absolut bedste materiale til brug på en båd. Her bliver der som kendt vådt og endda med saltvand, hvilket sætter høje krav til de redskaber man bruger. En almindelig krog vil f.eks. opleve kort levetid på båd, hvis den ikke er lavet af rustfrit stål.

Brandmandshager og tilbehør

Du har måske taget din fiskestang i hånden og er på vej til båden, men pludselig går det op for dig at du mangler nogle brandmandshager. Netop disse kan vi heldigvis være behjælpelige med, da udvalget er stort og kvaliteten er høj. Hvis du skal på båden anbefaler vi naturligvis også du har de nødvendige redningsveste med. Ikke kun er dette mest sikkert, men det er faktisk et lovkrav. Så kan du slæbe rundt med reb og tov, uden at være bekymret for at falde i vandet.