Tonepasta

Tonepasta til maling er en fleksibel opfindelse, der giver dig mulighed for at blande lige den nuance, som du synes din væg skal have. Tonepasta giver dig også en god mulighed for at inkludere børnene, når væggene på deres værelse trænger til nyt liv. Mon ikke de har mere lyst til at hjælpe med at male, hvis de har været med til at skabe væggens farve? Det er i hvert fald let at forestille sig et begejstret barn fortælle sine kammerater om farven, det selv har lavet. Til pastaen køber du en hvid vægmaling, og så er det ellers bare at kombinere og blande efter ønske. Vi forhandler tonepasta i farver som grøn, blå og lyserød.

Læs mere
produkter

Tonepasta i mange farver

Hos Harald Nyborg forhandler vi mange farver af tonepasta. På den måde kan du altså få givet hjemmet lige præcis den farve du ønsker. Dertil forhandler vi også andre nødvendige produkter inden for maling. Det kan være at du mangler noget grunding, malertape eller pensler. Alt dette og mere til forhandler vi. Desuden kan det købes til nogle særdeles fornuftige priser, hvor vi ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Tonepasta til maling

Det smarte ved tonepasta er, at du kan give din gamle maling et nyt liv. Det fungerer således, at du tilføjer tonepastaen til din hvide maling, hvilket giver denne farve. Så hvis du allerede har noget hvidt maling stående, er det faktisk kun tonepastaen du mangler - så skal der nok hurtigt komme nogle farver i dit hjem. Hvis du gerne vil have ekstra glatte overflader til din maling, kan vi også anbefale at du giver dem en gang glasvæv. Så kan du roligt forvente glatte overflader samt en maling der holder.