• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Juledekorationer og kalenderlys med mere

Hos Harald Nyborg vil vi skabe god julestemning i dit hjem, vi har et stort udvalg af tilbehør til juledekorationer, julepynt og nisselandsbyer. Skab din egen nisselandsby eller lav din egen juledekoration med vores udvalg af kalenderlys, dekorationssne, guldspray og sjove nissefigurer.

Læs mere
produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad skal man bruge for at lave en juledekoration?
    At lave en smuk juledekoration behøver ikke at være besværligt. Hvis du ønsker at lave dine egne, så vil du få glæde af et dekorationsfad, grangrene, kogler, julekugler, bånd og eventuelt julelys. Kreativiteten er din eneste grænse, så lad din fantasi løbe løbsk og skab en juledekoration, der passer til din stil.
  2. Hvordan kan jeg skabe en smuk og stemningsfuld juleudsmykning?
    At skabe en smuk og stemningsfuld juleudsmykning handler om at tage sig tid til at planlægge og omhyggeligt udvælge dekorative elementer. Brug farver og materialer, der passer til din stil, og fokuser på detaljerne. Julelys, guirlander, og nisselandsbyer er perfekte til at skabe hygge i hjemmet og skabe den perfekte julestemning.

Kalenderlys som en del af juledekorationen

Brugen af kalenderlys stammer fra tysk juletradition og er også en af de mest populære juletraditioner i Danmark. Det daglige ritual, med at tænde lyset og tælle ned til juleaften, er med til at opbygge spændingen og forventningerne til juleaften – ikke mindst hos børnene. Kalenderlyset skal jo bruges i hele december måned, så hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af det og bygge en af dine juledekorationer op omkring kalenderlyset. Med dekorationsfad, dekorationsler, dekorationssne og måske noget guldspray og nogle sjove nissefigurer så kan du hurtigt og nemt skabe kreative og sjove juledekorationer med kalenderlyset i centrum. 

Dekoration i vinduet

For at fuldende din juleudsmykning kan du fokusere på dekoration i vinduet. En smukt dekoreret vindueskarm med julestjerner, lyskæder og klyngelys kan skabe en magisk udsigt både indefra og udefra. Skab din egen nisselandsby med nuttede nisser og små huse for at tilføje en ekstra dimension til din juleudsmykning. Nisselandskaber og julebyer er specielt populære på grund af deres evne til at vække følelser af hygge og nostalgi. Mange familier har deres egne traditioner omkring nisselandskaberne og julebyerne, og bruger arbejdet med disse, til at fordybe sig i juletraditionen. Det er en fantastisk juleaktivitet for hele familien. Hvis du synes det er en tand for omfattende at starte helt fra bunden, så kan du købe små færdige nisselandskaber og supplere med jeres egne kreationer. Hos Harald Nyborg finder du både færdige nisselandskaber og julebyer, samt alt du skal bruge hvis du ønsker at lave dine egne nisselandskaber fra bunden. 

Se også vores udvalg af naturtro kunstige juletræer og flot juletræspynt.