• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
Flytning - tips og tjeklister

Tjeklisten når du flytter hjemmefra

Tips til flytningen og gode ideer til indretning og opbevaring


Her får du gode tips, tricks og tjeklister til flytning, indretning og andet praktisk, der er godt at vide, når du flytter hjemmefra, fordi du starter på studie, nyt job eller bare fordi, du trænger til at have din egen hverdag.


Læs mere og få svar på spørgsmål om flytning og studiestart: Hvad kan man ønske sig, når man flytter hjemmefra? Hvad skal man bruge i et køkken, når man flytter hjemmefra? Og hvad kan man ønske sig i indflyttergave / hvad giver man i gave til en housewarming?   


3 tips til en god flytning

Start med at få et godt overblik over hvad der skal med, og hvad der ikke skal. Pak fornuftigt ned og beskyt skrøbelige ting:


  1. Start med at sortere. Er der noget, du alligevel ikke kommer til at bruge, så er der ingen grund til at tage det med. Aflever til genbrug eller giv det væk til andre, der kan bruge det.

  2. Pak smart ned i flyttekasser. Køb både de store Senior-flyttekasser og de mindre i Junior-størrelse. De små kasser er stadig til at bære, selvom du fylder dem med tunge ting.

  3. Beskyt dine ting. Pas på skrøbelige ting ved at pakke dem godt ind i bobleplast, bølgepap eller folie. Det er en ærgerlig start, hvis der er ødelagte ting eller noget har fået ridser.  


Tjeklisten til flytning og studiestartTIP: Et værktøjssæt er rigtig rart at have. Både i forbindelse med flytningen og til hverdag, når du er flyttet hjemmefra.  

​​​

Tjeklisten til flytning og studiestart

Skal der gøres rent, inden du flytter ind, eller når nogle af tingene er kommet på plads? Her får du tjeklisten med det, du skal bruge til rengøringen. Også når du skal gøre rent til hverdag:Hvad skal man bruge i et køkken når man flytter hjemmefra?

Når du flytter hjemmefra og skal indrette dit eget køkken, er der en hel del ting, som er nyttige at have. Fra det helt grundlæggende, som er svært at undvære, til smarte maskiner og køkkenting, der gør hverdagen lettere.


Her får du tjeklisten med nogle af de vigtigste ting, du helt sikkert skal bruge i dit nye køkken. Og ideer til smarte og praktiske ting til køkkenet du kan sætte på listen, hvis nogen spørger, hvad du egentlig ønsker dig i indflyttergave, når du flytter hjemmefra.


Start kit - de uundværlige køkkentingSmarte køkkenmaskiner: Alt det der gør det nemt at lave mad til hverdag og til gæster:Indret smart med reoler og opbevaringsbokse

Når du skal indrette en hyggelig og funktionel bolig, er det en god ide at tænke kreativt og finder de praktiske løsninger, der udnytter pladsen bedst muligt. Brug f.eks. bedrollers og se andre gode ideer i det overraskende store udvalg af reoler, vasketøjskurve og andre smarte opbevaringsløsninger.


5 tips til praktisk og pladsbesparende indretning


  • En god sovesofa – der både kan bruges til seng og almindelig sofa.

  • Udnyt pladsen i højden – reoler, hylder og velanbragte kroge på væggene giver mere opbevaringsplads.

  • Spejle og lyse farver – skaber en fornemmelse af et lyst og luftigt rum.

  • Bedrollers – udnyt de skjulte steder, f.eks. under sengen, til opbevaring.

  • ‘Keep it simple’ – alt for mange ting og møbler giver en følelse af, at et rum er mindre, end det egentlig er.


Tjeklisten: Adresseændring – postkasse – røgalarm – forsikringer

Du skal melde adresseændring til folkeregisteret i den kommune du flytter til senest 5 dage efter, du er flyttet. Meld flytning her /  ny postkasse her.


Husk røg- og brandalarm. Sæt røgalarm/brandalarm op i dit nye hjem. Så du er sikker på at blive advaret ved røgudvikling og brand. Se mere om placering af røgalarmer.


Forsikringer er vigtige. Du skal som minimum have en indboforsikring og en ulykkesforsikring, når du flytter hjemmefra. Du kan finde og sammenligne forsikringer på det uvildige site forsikringsguiden.dk.


Andre nyttige links når du flytter hjemmefra:

​​​​​​​​​​​​​​


RIGTIG GOD FORNØJELSE MED FLYTNING OG INDRETNING.


HUSK: Overraskende stort udvalg – til ALTID LAVE PRISER!   

Flyttekasser og tilbehør

Rengøringsmidler