• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-
billede

Tag en dukkert når det passer dig

Quickguide: Spa, pool og vildmarksbad til haven.  

Vand i haven er en fest der aldrig slutter for børn - og ren hverdagsluksus for voksne. Her kan du læse, hvordan du får lunt badevand i haven året rundt, hvordan du laver et stykke af haven om til et børnevenligt stykke vandland, og om hvordan du sikrer dig, at vandet i pool og spa er rent, så bakterierne ikke breder sig.  


Lækker afslapning i lunt vand året rundt

Nogen pakker kufferten og ræser langt sydpå, når de trænger til en lun dukkert. Andre går bare ud i haven for at tage en afslappende time eller to i deres helt eget vildmarksbad med intern ovn og plads til 4-5 personer. Hvis du synes, den sidste løsning lyder smart, skal du bare vælge, hvilken model, der passer dig bedst: Vildmarksbad Mallorca, som er beklædt med bejdset fyrretræ, eller Vildmarksbad Gran Canaria/Tenerife, som begge er beklædt med vedligeholdelsesfri sort komposit. Tenerife-modellen har 6 x hydromassage, så du kan få vandboble-massage på de ømme muskler.    


Masser af vand til ungerne!

Velkommen i vandparadis – med tusindvis af liter vand til at svømme, dykke, flyde, plaske og lege i. Uanset hvilken størrelse, der passer bedst i din have, bliver det med garanti populært blandt familiens yngre medlemmer og deres legekammerater. Det er nemt at komme i gang. Vores pools er robuste og holdes oppe af en solid stålramme. Alle modeller kan samles uden værktøj. Vælg mellem rund model (12.400 liter) eller firkantet/rektangulær model på 7000 liter eller 13.000 liter.

​​​​​​​

Lad vandrobotten rense bunden

Dykning i egen pool kan være sjovt nok. Hvis det altså ikke lige er fordi, man endnu engang skal ligge med hovedet under vand for at gøre pool- eller spabunden ordentligt ren. Løsningen er selvfølgelig vores smarte Poolrobot Frisbee FX2, en praktisk lille poolstøvsuger, der renser pool, badebassin eller spa helt uden at brokke sig. Hvis du supplerer med en overfladeskimmer til pools, så klarer den filtreringen i toppen. Imens kan du slappe af og overveje, om der skal skrues op for poolhyggen med et vandfald med LED-lys i syv flotte farver.


Bakteriefrit vand er vigtigt for sundheden

Vandet i din pool eller spa skal selvfølgelig være rent og krystalklart. Hold øje med PH-værdien, som helst skal ligge mellem 7 og 7,4. Du kan måle PH-værdien med vores teststrips til pool, som samtidig giver dig et tal for indholdet af klor. Du skal jævnligt tilsætte klor og andre desinficerende midler til pool og spa for at forhindre bakterier i at sprede sig.     


HUSK: Altid lave priser! Og overraskende stort udvalg

Udover pool og spa har vi masser af andre muligheder for underholdning i haven – til altid lave priser. Vi har et kæmpestort udvalg af trampoliner, fodboldmål, hoppeborge, klatretårne, gyngestativer og meget mere. Se hele udvalget her