Motorvask

Som bilejer kan det ikke undgås at der nogle gange er behov for en afrensning på og omkring motoren. Derfor er det vigtigt at have en god motorvask til rådighed. Til det formål forhandler vi i Harald Nyborg de effektive motorvaskeprodukter fra henholdsvis Alaska og Haralds Nyborgs eget mærke Hany. Motorvaskene opløser olieaflejringer, fedt, tjære og andre urenheder i motoren. Midlet påføres det snavsede område og afvaskes herefter med vand. Motorvask kommer i dåser med smarte spray-anordninger, hvilket gør det nemt at påføre midlet alle steder. Motorvasken fra Alaska og Hany kan udover brug på og omkring motoren også bruges til afrensning af cykelkæder, værktøj, maskiner, plæneklippere, traktorer og andre steder, hvor olie, fedt og tjærepletter skal fjernes.

 

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
29.95
29
49.95
49.95
Brand
  • (1)
  • (1)
Indhold (ml)
  • (1)
  • (1)
Vis kun varer på lager

Effektiv motorvask til dit køretøj

Med et motorvask-produkt fra Harald Nyborg får du midlerne til at opnå en skinnende ren motor. Og med mærker som Alaska og Brandford er du sikret god kvalitet til en pris, hvor alle kan være med. En motor skal holdes ren for at virke optimalt, og med vores produkter til motorvask er du aldrig langt fra en ren motor igen. Du skal blot påføre midlet og vaske det af med vand – så bliver selv det værste skidt rent i en fart. Vores produkter har sprayfunktion som giver dig en god og effektiv metode til motorvask, og som samtidigt gør det nemmere at nå rundt i alle hjørner af motoren.

Motorvask til stort og småt

Nemt, effektivt og billigt – sådan kan man opsummere de produkter til motorvask vi forhandler hos Harald Nyborg. Det skal være nemt at rengøre sin motor, og derfor fører vi også produkter der har den smart sprayfunktion. Det betyder, at du skal skrubbe mindre, men samtidigt får et renere resultat, hvilket må siges at være yderst effektivt. Derudover har vi som altid prisgaranti hos Harald Nyborg, så du kan være sikker på altid at blive tilbudt høj kvalitet til faste lave priser. Kig rundt her på siden, og find det produkt inden for motorvask der passer bedst til dine behov.