• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Fuglehuse, hønsehuse, kaninbure og bur til gnavere

Hjemmets blødeste beboer og hjemmets bevingede beboer fortjener sit eget fine lille hus – et sted, hvor dyret kan føle sig tryg og have det rart. Find lige det bur, som passer til dit kæledyr i vores varierede udvalg af gnaver- og fuglebure. Skal lille Stampe for eksempel bo i et bur med to etager? En sådan model udmærker sig ved, at kaninen kan bevæge sig op og ned af rampen, der hører med. Det ser ikke bare sødt ud – det er også sundt for kaninen at hoppe op og ned af rampen. Der er både døre forneden og foroven i dette gnaverbur, så du kan tage kaninen ud, uanset hvor den befinder sig. Vi forhandler også løbegårde, der giver din kanin adgang til masser af frisk græs. Vil du (også) gerne have flere insekter i din have, så se vores udvalg af insekthoteller.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (3)
Materiale
  • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Kan man få kaninbure, der både fungerer indendørs og udendørs?
    Hos Harald Nyborg finder du et bredt sortiment af kaninbure, der både fungerer indendørs og udendørs. Heriblandt finder du et kaninbur i rødt cedertræ fra Hortus, der er inddelt i to etager, hvor der også er soverum med stige. Hertil kan du tilkoble løbegården fra samme mærke, så din kanin bliver endnu mere aktiveret.
  2. Hvor skal et fuglehus hænge?
    For at få fugle i haven er det vigtigt, at man placerer fuglehuset i den korrekte højde. Erfaring viser, at fugle foretrækker fuglehuse, der er placeret i en højde af 160-200 cm over jorden. Derfor kan du som huskeregel blot placere fuglehuset i øjenhøjde. Alt efter hvilken fugleart du har i haven, kan fuglehuset placeres på et træ, en husmur, en gavl eller et skur.

Sådan holder du fugle i haven

Hvis du ligesom os elsker at se på fugle udenfor vinduet, bør du tage et kig på vores fuglebure. Med et fuglebur kan du være heldig at få en hel fuglefamilie, som vælger at ligge redde i dit bur. Dertil forhandler vi også nogle produkter, hvis du gerne vil forkæle fuglene. Vi forhandler nemlig fuglefoder og foderhuse, hvilket også giver større sandsynlig for, at de vælger at ligge redde hos dig. Så hvis du anskaffer dig et fuglehus, er det en rigtig god ide også at have fuglefoder til dem.

Bur til gnavere og kaniner

Mange børn synes, det er sjovt og hyggeligt at passe på et dyr. Her er gnavere og kaniner typisk lidt lettere at passe end så mange andre. Det kræver dog, at du har styr på udstyret, herunder det rette bur. Vores kaninbure kan både stå indendørs og udendørs, så I selv kan bestemme, hvad der passer bedst til jer. Har dine kaniner brug for meget plads, har vi også kaninløbegård. Køb et kaninbur her, så kan du gøre dine børn glade - mens de lærer noget vigtigt om pasning og pleje af andre.