• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 25,-
Anthon Berg
Anthon Berg

Anthon Berg Plum in Madeira 27,5 g

Varenr. 44623
  • Fyld af blomme i Madeira
  • Overtrukket med mørk chokolade
  • Mindst 50 % kakaotørstof
På lager i webshop
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
På lager i de fleste butikker
Opdateret kl. 22.00
10,00 kr10,00 kr
370,37/kg
Varen er lagt i kurven
Beskrivelse
Anthon Berg Plum in Madeira er en klassisk konfekt med mørk chokolade, marcipan og en kerne af blomme i hedvinslage. Kombinationen giver en intens og balanceret smagsoplevelse med frugtnoter og dybde fra madeira og sherry. Produktet er enkeltindpakket og indeholder 27,5 gram. Indholdet består af marcipan med 20 % mandler og en hel blomme, overtrukket med mørk chokolade med mindst 50 % kakaotørstof. Fyldet indeholder desuden alkohol (1,6 % w/w), kakaomasse og kakaosmør samt glukosesirup og sukker. Smagen afrundes med syre og naturlige aromaer. Bemærk: Produktet kan indeholde spor af hasselnødder og stykker af blommesten. Næringsindhold pr. 100 g: Energi: 1880 kJ / 450 kcal Fedt: 21 g (heraf mættede fedtsyrer 7,0 g) Kulhydrat: 52 g (heraf sukkerarter 43 g) Protein: 6,8 g Salt: 0,01 g
Specifikationer
Vejledninger og datablade
Anthon Berg Plum in Madeira er en klassisk konfekt med mørk chokolade, marcipan og en kerne af blomme i hedvinslage. Kombinationen giver en intens og balanceret smagsoplevelse med frugtnoter og dybde fra madeira og sherry. Produktet er enkeltindpakket og indeholder 27,5 gram. Indholdet består af marcipan med 20 % mandler og en hel blomme, overtrukket med mørk chokolade med mindst 50 % kakaotørstof. Fyldet indeholder desuden alkohol (1,6 % w/w), kakaomasse og kakaosmør samt glukosesirup og sukker. Smagen afrundes med syre og naturlige aromaer. Bemærk: Produktet kan indeholde spor af hasselnødder og stykker af blommesten. Næringsindhold pr. 100 g: Energi: 1880 kJ / 450 kcal Fedt: 21 g (heraf mættede fedtsyrer 7,0 g) Kulhydrat: 52 g (heraf sukkerarter 43 g) Protein: 6,8 g Salt: 0,01 g