Anthon Berg
Anthon Berg Plum in Madeira 27,5 g
Varenr. 44623
- Fyld af blomme i Madeira
- Overtrukket med mørk chokolade
- Mindst 50 % kakaotørstof
På lager i webshop
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
På lager i de fleste butikker
Opdateret kl. 22.00
10,00 kr10,00 kr
370,37/kg
Varen er lagt i kurven
Beskrivelse
Anthon Berg Plum in Madeira er en klassisk konfekt med mørk chokolade, marcipan og en kerne af blomme i hedvinslage. Kombinationen giver en intens og balanceret smagsoplevelse med frugtnoter og dybde fra madeira og sherry. Produktet er enkeltindpakket og indeholder 27,5 gram.
Indholdet består af marcipan med 20 % mandler og en hel blomme, overtrukket med mørk chokolade med mindst 50 % kakaotørstof. Fyldet indeholder desuden alkohol (1,6 % w/w), kakaomasse og kakaosmør samt glukosesirup og sukker. Smagen afrundes med syre og naturlige aromaer.
Bemærk: Produktet kan indeholde spor af hasselnødder og stykker af blommesten.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1880 kJ / 450 kcal
Fedt: 21 g (heraf mættede fedtsyrer 7,0 g)
Kulhydrat: 52 g (heraf sukkerarter 43 g)
Protein: 6,8 g
Salt: 0,01 g
Specifikationer
Vejledninger og datablade
Anthon Berg Plum in Madeira er en klassisk konfekt med mørk chokolade, marcipan og en kerne af blomme i hedvinslage. Kombinationen giver en intens og balanceret smagsoplevelse med frugtnoter og dybde fra madeira og sherry. Produktet er enkeltindpakket og indeholder 27,5 gram.
Indholdet består af marcipan med 20 % mandler og en hel blomme, overtrukket med mørk chokolade med mindst 50 % kakaotørstof. Fyldet indeholder desuden alkohol (1,6 % w/w), kakaomasse og kakaosmør samt glukosesirup og sukker. Smagen afrundes med syre og naturlige aromaer.
Bemærk: Produktet kan indeholde spor af hasselnødder og stykker af blommesten.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1880 kJ / 450 kcal
Fedt: 21 g (heraf mættede fedtsyrer 7,0 g)
Kulhydrat: 52 g (heraf sukkerarter 43 g)
Protein: 6,8 g
Salt: 0,01 g