Refurbished - brugt IT

Hos Harald Nyborg forhandler vi refurbished IT. Til fordelagtige priser kan du købe brugte computere, tablets og mobiltelefoner, der er genskabte og opdaterede, så de kan fungere mange år fremover. Se vores udvalg her.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
 • (5)
 • (4)
 • (2)
Brand
 • (2)
Farve
 • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad betyder refurbished?
  Refurbished betyder genskabt eller genbrugt. Når en brugt computer, tablet eller mobiltelefon gennemgår en refurbishing proces, forlænges levetiden, så produktet virker mange år fremover. Produktet er billigere end et nyt og genbruget sparer miljøet for en stor CO2-udledning.
 2. Hvad er forskellen på Grade af refurbished produkter?
  Hos Harald Nyborg har vi både refurbished produkter med Grade A, B og C. Grade A indeholder produkter i høj kosmetisk stand og ganske få tegn på brug. Grade B har tegn på brug, men er i tilfredsstillende stand, hvor Grade C har tydelige tegn på brug, men er fortsat fuldt funktionsdygtig.
 3. Hvad betyder refurb?
  Refurb er en forkortet betegnelse for genbrugt IT eller refurbished IT. Det vil sige IT-udstyr, som har fået nyeste software og er gennemtestes, så det virker 100%. Hos Harald Nyborg har vi to års garanti på genbrugt IT.

Refurbished IT fra Lenovo og HP

Hos Harald Nyborg finder du et stort og flot udvalg af brugte computere fra Lenovo og HP, der har gennemgået en refurbishing proces. De genskabte produkter er opdaterede med nyeste software og gennemtestede.

Brugt iPhone og iPad fra Apple

Hos Harald Nyborg forhandler vi desuden de populære brugte IT-produkter fra Apple som fx iPhones og iPads til fordelagtige priser. Vores refurbished Apple-produkter fås i forskellige designs i fx silver, space grey og grey, forskellige størrelser GB og forskellige Grades. Fælles for alle produkter er, at de har to års garanti.

Brugt elektronik med garanti og nyeste software

Selvom computere, tablets og mobiler er blevet brugt før, så er de nu blevet upcyclet og tilføjet det nyeste software, så de fortsat kan fungere mange år ud i fremtiden. Derudover har alle produkterne to års garanti. Med refurbished beskytter vi miljøet mod en stor CO2-udledning - samtidig med at du sparer penge og får den elektronik du gerne vil have. Køber du en brugt PC, så husk også at købe mus og tastatur med.