Levering fra 38,-
Landsdækkende bytteservice

NordThy

NordThy fremstiller mange forskellige typer slik og kager, der passer til enhver smag. Indenfor bolsjer finder du smagevarianter som Mini Frogs, Spejderdrops, Lakridstabeletter og Pulvermix. Dertil kommer de populære lakridskugler med chokoladeovertræk og mandler med samme. Er det derimod en saltet snack du er på udkig efter, har NordThy ligeledes hvad du mangler. Saltede kiks, kringler og meget mere. Så hvad end du er på udkig efter slik, kage, chokolade eller andre snacks, så kan du finde noget af mærket NordThy. Vi forhandler et bredt udvalg fra mærket, som kan købes lige her på vores webshop.

Filtrer resultater
Nulstil
produkter 1 - 36 af 43 produkter
Filtrer resultater
Søg i resultater

PrisNulstil

KategoriNulstil

Side 1 af 2 | 1 - 36 af 43 produkter

NordThy slik og kager

Vores udvalg af NordThy er ekstra stort og du kan således finde lidt af hvert. Vi forhandler nemlig et stort udvalg af bolsjer, vingummier og lakrids, men også kager. Indenfor kager, forhandler vi både havreflager og kokoskager, som desuden forhandles til en utrolig god pris. Så hvis du er på udkig efter noget til den søde tand, har vi heldigvis alt du kan drømme om af mærket NordThy. Skal du have lidt lækkert at drikke til, sælger vi endda også mange varianter af læskedrikke.

Lakridskugler med chokoladeovertræk

I nyere tid er lakridskugler med chokoladeovertræk blevet en utrolig populær spise. Man får det søde og fede fra chokoladen, samt det salte og stærke fra lakridsen. Du kan købe lakridskugler fra NordThy med mange forskellige overtræk og smage. Herunder smagsvarianter som passion, hindbær, mildt og stærkt lakridspulver. Alle lækre på hver deres måde – og alle til en god pris. Normalvis er netop lakridskugler en af de dyrere typer slik, men ikke længere. Vælger du at købe dine lakridskugler hos os, kan vi nemlig tilbyde en yderst god pris. Du finder det brede udvalg af vores NordThy slik på denne side.

dankortvisa-electronvisamastercardmaestroikano-bankmobilepaynetsdanske-fragtmaendglspostnord